Foto: Guliver

‘RUSI SU U KONTAKTU S IZVANZEMALJCIMA’ Novinar tvrdi da su bića s drugog planeta hodala usred gradskog parka pred mnogim svjedocima

Autor: Zlatko Govedić

Američki novinar i ufolog George Knapp tvrdi da je Rusija razvila praksu zvanu “telepercepcija” ili “opažanje na daljinu” koja im je omogućila da “kontaktiraju izvanzemaljce, iskoriste njihovu tehnologiju i tako prikupe kozmičku inteligenciju”.

Kaže da je svjedočio gledanju na daljinu tijekom posjeta Rusiji 1990-ih na putovanju kako bi saznao više o njihovom programu istraživanja izvanzemaljaca.

Govoreći u podcastu “Weaponized”, Knapp je rekao: “Rusi imaju gigantsku studiju o NLO-u koja traje već deset godina. Oni žele duplicirati izvanzemaljsku tehnologiju'”.

Kako kaže, dok je bio u Rusiji, sastao se s general-pukovnikom Aleksejem Jurijevičem Savinom koji je očito želio izvijestiti javnost o istraživanju.

Telepatska komunikacija

“On je u biti razvio telepercepciju. Pokazao nam je neke filmove za obuku u kojima bi uzeli ruskog mornara, spustili ga na dno broda, a zatim ga zamolili da identificira gdje su ostala pomorska sredstva oko njega, a da nisu mogli pogledati kroz prozor i vidjeti ih. I bili su stvarno točni, nevjerojatno točni, barem u tom filmu”, priča ufolog.

Štoviše, rekao je da je program proširen izvan obučenih profesionalaca, te da su obične ruske kućanice također odabrane da isprobaju bizarni umni trik.

“Bila je jedna gospođa koja se specijalizirala za utvrđivanje zdravstvenih stanja. Mogla bi te psihički procijeniti i shvatiti što se s tobom fizički događa. Meni je sve pogodila, da sad ne ulazim u detalje. Postoje neke stvari koje me možeš shvatiti, a da nisi nikakav vidovnjak, ali ona mi je rekla ono što nikako nije mogla znati”, dodaje Knapp.




U scenama koje podsjećaju na Netflixovu dramu “Stranger Things”, Knapp je tvrdio da oni koji ovladaju telepercepcijom mogu komunicirati s bićima koja nisu sa Zemlje.

“Oni projiciraju svoju svijest van u kozmos i onda naiđu na nekoga tko s njima razgovara ili dijeli informacije ili slike. Neki od njih bi zapisivali stvari gotovo kao kanaliziranje ili crtali slike”, objašnjava ufolog.

Jeziv incident

Knapp je prvi put otputovao u Rusiju za vrijeme SSSR-a pošto je saznao da je njihov program istraživanja NLO-a napredniji od američkog.




Bilo je više navodnih viđenja izvanzemaljaca u zemlji, uključujući jedan slučaj visokog profila u Voronježu, oko 530 km južno od Moskve.

Tamo su svjedoci tvrdili da su vidjeli divovske izvanzemaljce nalik robotima kako izlaze iz svemirskog broda u parku, hodaju uokolo i zatim se vraćaju u zrakoplov. Bilo je puno svjedoka, rekao je Knapp.

“Većina njih bili su mladi ljudi, ali nisu bili samo mala sićušna djeca, bili su tinejdžeri. Bio je to stvarno zanimljiv slučaj”, zaključuje Knapp.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.