India Today

Planet Nibiru danas donosi smak svijeta

Autor: dnevno.hr

Mnogi pripadnici globalne elite već znaju za dolazak Nibirua, pa su se pripremali za njega

Danas bi prema nekim predviđanjima trebao biti smak svijeta. Uzrok tome bit će Planet X, poznatiji kao Nibiru, koji bi mogao izazvati strašne potrese, zbog snažnog gravitacijskog polja.

Ljudi koji vjeruju u Planet X, uvjereni su kako bi se ovaj događaj trebao dogoditi upravo danas. Tvrde kako se efekti već osjećaju, a samo će biti gore. Navode kako su potresi u Indoneziji, Gibraltaru i Italiji koji su se nedavno dogodili samo početak.

Mnogi pripadnici globalne elite već znaju za dolazak Nibirua, pa su se pripremali za njega. Otišli su u podzemne baze na jugozapadu SAD-a. Osim toga, Kina i Rusija su također sagradili podzemne baze. Rusija navodno ima mjesta za svakog stanovnika, barem u Moskvi.

Nibiru je planet koji putuje prema zemlji, a uzrokovat će apokalipsu i ubiti većinu stanovništva. Teoriju je započeo David Meade, kršćanski numerolog, koji je prvo predvidio smak svijeta 23. rujna, ali su njegovi pratitelji zaključili kako je pogriješio u izračunu i datum je promijenjen u današnji.

NASA je objavila kako Nibiru ne postoji i odbacili su tvrdnje.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.