ORBAN OTVARA OČI SLIJEPIMA: ‘Ako nestane slobode i nacionalne neovisnosti, i mi ćemo nestati’

Autor: Z.K.

Na suludu ideju o Sjedinjenim europskim državama može se navući luđačka košulja. - rekao je Orban

Viktor Orban, predsjednik mađarske Vlade, omiljen u svojoj zemlji, a omražen u masonskim krugovima Europe, 23. listopada ove godine ponovno je održao govor koji otvara oči slijepima za planove globalističke, elitističke vrhuške koja Europu gura u jedan pomalo i nevjerojatan sustav robovanja i služenja idejama koje imaju za cilj dokrajčiti nacionalne suverenitete država članica Europske unije, čime će se jednostavno riješiti naroda i zavladati jednom velikom umjetnom tvorevinom prepunom ljudi robova – poslušnika koji ne znaju ni tko su, a kamoli odakle su.

Orban, zbog toga i izuzetno omražen, upozorava Europu na neizbježan scenarij samouništenja, a zanimljivo je da u ovom govoru spominjući moguće saveznike u buđenju Europe ne spominje i Hrvatsku što samo znači da nas već smatra prodanim narodom čije vlasti čine sve da nas nacionalno i slobodarski – pogube!

„Ako nestane slobode, ako nestane nacionalne neovisnosti i mi sami ćemo nestati” – kazao je Viktor Orban, na nacionalni praznik 23. listopada u Budimpešti, pred muzejom Terora ispred oko 10.000 okupljenih unatoč kišnom vremenu. Predsjednik mađarske Vlade dodao je: „…revolucija je bila nacionalna revolucija, ali to tadašnje zapadne sile nisu razumijele. Nisu shvatile da se mi borimo, jer smo bezgranično privrženi svojoj kulturi, PromjenePrema riječima Viktora Orbana: „Mnogi još uvijek misle da je to nemoguće, ali mnogi su i 1956. i 1988. odnosno i prije 2010. vjerovali da promjene nisu moguće. Ali moguće je! Migracija se može zaustaviti, globalizacija se može držati pod kontrolom, Briisszel se može zauzdati, plan financijskih spekulanata može se sabotirati, a na suludu ideju o Sjedinjenim europskim državama može se navući luđačka košulja.” – naglasio je i dodao: „Za to treba samo da se u Srednjoj Europi udruže Poljaci, Česi, Slovaci, Rumunji i Mađari.svojem životnom stilu i ne želimo se rastočiti u talionici naroda.”

Naglasio je: „… želimo da drugi poštuju tko smo i što smo, jer smo mi Mađari tijekom tisuću godina branili granice Europe i borili se za svoju nacionalnu samostalnost.” Premijer je istakao da su probleme u XX. stoljeću stvorila vojna carstva, a sada se valom globalizacije rađaju financijska carstva. Zato prema riječima Viktora Orbana: „… nakon tri desetljeća iznova prijeti opasnost za sve što smatramo Mađarskom i mađarskim načinom života. Nakon stjecanja slobode 1990. godine ponovo smo stigli do prekretnice u našoj povijesti”.

Po mišljenu Orbana, sada je svaki od izbora u Europi sudbonosan. „Sada se odlučuje da li će narodi u Europi vratiti političko upravljanje svojim nacionalnim politikama od europskih birokrata povezanih s gospodarskim elitama. Sada se odlučuje, da li ćemo uspjeti ponovo steći svoju sjajnu Europu iz razdoblja prije multikulturalizma.” – istakao je premijer i dodao: „Željeli smo vjerovati da se nikad više ne može ponoviti izopačena ideja komunista, da umjesto Mađara stvore „homo sovjeticusa”, ali globalističke snage nadiru na vrata i svesrdno rade na tome da umjesto Mađara sada oblikuju „homo brusszelicusa.”


Premijer je izrazio mišljenje da je financijsko spekulativno carstvo natovarilo na vrat Eu¬rope najnoviju seobu naroda, milijune migranata i invaziju novih useljenika u Europu te da su oni izradili plan kojim bi željeli Europu pretvoriti u mješoviti kontinent, a budući da je Srednja Europa zona bez migracija, ovdje se usredotočuje borba za europsku budućnost.

Prema riječima Viktora Orbana: „Mnogi još uvijek misle da je to nemoguće, ali mnogi su i 1956. i 1988. odnosno i prije 2010. vjerovali da promjene nisu moguće. Ali moguće je! Migracija se može zaustaviti, globalizacija se može držati pod kontrolom, Briisszel se može zauzdati, plan financijskih spekulanata može se sabotirati, a na suludu ideju o Sjedinjenim europskim državama može se navući luđačka košulja.” – naglasio je i dodao: „Za to treba samo da se u Srednjoj Europi udruže Poljaci, Česi, Slovaci, Rumunji i Mađari.

(VIDEO) ZATO IH MRZE: Mađarska vlada svako jutro moli zaštitu svetom Mihaelu!

Izvor: Informativni list mađarske nacionalne manjine Grada Zagreba i Zagrebačke županije, br. 81 (studeni 2017.)

Autor:Z.K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.