Wikipedija

NOSTRADAMUSOVA PREDVIĐANJA ZA 2021. GODINU: Bit će tu solarna oluja, novi virus, sukobi, vojnici s čipovima…

Autor: M.V.

Katrene, odnosno takozvana proročanstva Michela de Nostre-damea, poznatijeg samo kao Nostradamus, godinama već privlače pažnju javnosti, a u njegova predviđanja ili vjerujete ili ne vjerujete.

U svakom slučaju podložna su raznim tumačenjima, a samim time shvatiti bi se trebala i s jednakom zadrškom.

Dakako, s novom godinom, pojavile su se i katrene koje predviđaju događanja u idućih 365 dana. Tako se navodi kako će jedan znanstvenik stvoriti biološko oružje najvjerojatnije u obliku virusa ženskog imena koji će naposljetku ljude pretvarati u bića nalik zombijima. Tu će uslijediti kraj svijeta kakvog poznajemo, tumače jedni.

Predvidio je i kako će nakon koronavirusa uslijediti i druge nedaće, a da će Europa naposljetku doći u sukob s Egiptom.

Uslijedit će i solarna oluja, a nastavit ćemo se boriti i s globalnim zatopljenjem. U nekom trenutku Zemlji će, kako stoji u jednom tumačenju ovog proroka, zaprijetiti meteor koji će naposljetku prodrijeti u samu atmosferu Zemlje i zapaliti se.

Nostradamus predviđa da će snažni potres pogoditi Novi svijet, a otkriva i datum – 21. studenog 2021. godine, kako je protumačeno. Tumačitelji ističu kako će potres pogoditi i razoriti Kaliforniju.

Nadalje, SAD će razviti nosi soj vojnika koji će imati čip u glavi s pomoć kojeg će pobjeda biti osigurana. Naposljetku, navodno će Papa Franjo učiniti crkvom utočištem svih ljudi.




Autor:M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.