fbpx
Ilustracija/NASA

NEVJEROJATNO OBJAŠNJENJE ZA NLO-e: Američki pukovnik koji je boravio u svemiru raspričao se u posljednjem intervjuu

Autor: Zlatko Govedić

Pukovnik Tim Peake, koji je jedno vrijeme boravio na svemirskoj postaji, raspričao se o NLO-ima tijekom nedavnog TV intervjua. Peakeu, kojem život i rad u svemiru nije stran, imao je štošta za reći na temu neidentificiranih zračnih fenomena tijekom nedavnog segmenta britanske dnevne televizijske emisije Good Morning Britain.

“Mislim da je zanimljivo da je američka vlada to objavila, objavljeno je izvješće da je bilo više od sto incidenata koje su nazvali neobjašnjivima. Bilo je saslušanje u Kongresu. Naravno da nije bilo puno odgovora na pitanja jer je u tome cijela poanta fenomena. Još je sve jako nerazjašnjeno. No mislim da je dobro što se vode rasprave i da su te informacije dostupne”, kaže Peake.

Peake je također ponudio neka moguća objašnjenja za taj fenomen.


“Postoji nekoliko teorija o tome što bi to moglo biti. Možda nešto što je razvijeno u povjerljivom programu, ali zašto bi se onda ta informacija objavljivala? Je li to neka vrsta robotskog objekta bez posade iz druge civilizacije? Čuo sam jednu teoriju gdje je pilot govorio o tome da su potencijalno u budućnosti razvili putovanje kroz vrijeme. Je li to nešto što se vratilo iz budućnosti? Dakle, postoje sve te teorije o tome što bi mogle biti, ali u konačnici ne znamo”, zaključuje Peake.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.