Screenshot

VIDEO: Teoretičari urote vam poručuju: ‘Izbor je na tebi – Novi svjetski poredak ili sloboda!’

Autor: Z.S.

Ovih su dana napravili promotivni spot u kojem upozoravaju na mnogo toga što smatraju istinitim: da su globalno zatopljenje, napad 11. rujna, slijetanje čovjeka na Mjesec i drugo – obična laž. Ljude pozivaju da se probude i otvore um jer nas truju, krivo informiraju, porobljavaju.

Sve je veći broj onih koji vjeruju da cijelim svijetom upravlja elita koja manipulira vladama, medijima, industrijom. Hrvati koji vjeruju u to često upozoravaju na opasnost od uvođenja tzv. Novog svjetskog poretka. Ovih su dana napravili i promotivni spot u kojem upozoravaju na mnogo toga što smatraju istinitim: da su globalno zatopljenje, napad 11. rujna, slijetanje čovjeka na Mjesec i drugo – obična laž. Ljude pozivaju da se probude i otvore um jer nas truju, krivo informiraju, porobljavaju.

Oni koji vjeruju u NSP vjeruju da je skupina urotnika financirala, i u nekim slučajevima uzrokovala, većinu najvećih ratova u posljednjih 200 godina. Ona također, smatraju, ima odlučujući utjecaj na svjetsko gospodarstvo i namjerno uzrokuje ekonomske krize. Prema ovoj teoriji, tajni agenti koji rade za NSP nalaze se na visokim položajima u vladi i industriji. Imaju pod svojom kontrolom utjecajne medije, koji imaju zadaću promicati bezazlenu zabavu i držati ljude u neznanju. Agentima NSP-a smatraju se međunarodni bankari, pogotovo vlasnici privatnih banaka uključenih u Federalne rezerve, u “Bank of England” i druge središnje banke, te članovi Vijeća za vanjske odnose, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe. Teoretičari također smatraju da Novi svjetski poredak ima pod kontrolom međunarodne organizacije poput Europske unije, Ujedinjenih naroda, Svjetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda… U teoriji, ova skupina urotnika želi doći do jedne svjetske valute i jedne svjetske vlade. Neki teoretičari zavjere tvrde da ljudima žele usaditi RFID čipove kako bi ostvarili svoj cilj ili čak i umjetno smanjiti ljudsku populaciju.

U što ćete vjerovati, ostavljamo vama. U međuvremenu pogledajte promotivni spot kojim se upozorava na opasnost od Novog svjetskog poretka!

Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.