screenshot, YOUTUBE

VIDEO: Oko koje sve vidi i na hrvatskim novčanicama!

Autor: Z.K.

Ljudi, vidite tko nam vodi zemlju, ako mislite da ste slobodni, onda ste u zabludi. Napravili su nam red iz kaosa dok su nam isti napravili kaos.

Ako ste mislili da se svevideće oko nalazi samo na amerčkim dolarima, prevarili ste se. I hrvatske kune zaražene su tajnim simbolima koji subliminalno utječu na naše živote. Na YouTube-u možete naći video na kojem je prikazano što se zapravo skriva na našim kunama. U opisu videa napisano je sljedeće: Ljudi, vidite tko nam vodi zemlju, ako mislite da ste slobodni onda ste u zabludi. Napravili su nam red iz kaosa dok su nam isti napravili kaos. Izlaziti na ulice i pokretati neku revoluciju nema smisla jer bi tako pokrenuli nasilje koje nitko ne želi. Bojkot je jedina prava stvar, a za to nam treba kolektivna svijest. Ljudi, probudite se i razgovarajte s drugima.

Da, ljudi se trenutno nalaze u začaranom krugu okruženi mnoštvom simbola i poruka ugrađenih u našu povijest i sadašnjost. Varate se ako mislite da ti simboli ne mogu naškoditi nama ljudima, jer da oni ništa ne znače, ne bi se toliko trudili ugraditi ih u sve od samih civilizacijskih početaka. Ti su simboli dokaz njihove povijesne nadmoći nad ljudima, njihove kontrole i opstanka. Jedini način za izlazak iz toga je probuditi svoju svijest i spoznati istinu o veličini Božjeg bića koje se jedino, kao budno, može boriti s njima. Sve dok šutite i trpite prihvaćate njihovu nadmoć, iako to zasigurno ne želite.
No, jeste li uopće svjesni tko je protivnik Božjeg bića?

Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.