Screenshoot youtube

SVE ĆE SE PROMIJENITI: ‘Tajni dokumenti’ dokazuju da NASA skriva planet koji juri prema Zemlji! Slijedi globalni kaos!

Autor: Zrinka K.

Ako je dolazak Nibiru stvaran, vrhunac katastrofe, odnosno Zemljine zamjene polova, tek se očekuje.

Stiglo je alarmantno upozorenje. Planet koji je dobro skrivan od svjetske javnosti kreće se prema Zemlji. Riječ je o planetu Nibru koji će svojim približavanjem izazvati katastrofalne posljedice po čovječanstvo. Upozorenje je prenio popularni, alternativni portal Beforeitnews.

>>>FOTO: Na nebu se vide dva sunca! Znate li što se događa?

Oni navode kako je Zemlja jako osjetljiva zbog utjecaja tzv. Planeta X i drugih koji ju okružuju u eliptičnoj orbiti. Taj utjecaj Planeta X dovest će do ogromnih potresa, otvaranja rupa u zemlju, erupcija vulkana i pomicanja tektonskih ploča. Sve ove nabrojane pojave aktivirale su se zaista na zemlji, posebice posljednjih godinu dana, i znanstvenici nemaju odgovore, navodno, dok se sumnja da je riječ upravo o utjecaju ovog planeta.

Navodno su zabilježena i čudna zbivanja sa jezgrom Zemlje – magma se pomicala pod elektro-magnetskim djelovanjem i otuda povećana aktivnost vulkana.
“Planet Nibru u našem je sunčevu sustavu i kreće se retrogradno, što bi značilo da izaziva pomicanje drugih planeta iz njihove osi a što u prijevodu zanči totalni kaos i katastrofu.  Uskoro će biti vidljiv i pa će svi vidjeti da postoje”, rekao je bivši zaposlenik američke vojske, upoznat sa situacijim, Bob Dean.

“Ratni dokument NASA” je jedan od dokumenata koji izazivaju najveću uznemirenost i najverovatnije je napisan baš zbog dolaska Nibirua. On se može smatrati jednom u nizu priprema za dolazak Nibiru planeta. Njegov sadržaj je veoma uznemirujuć.

Postoje znanstveni dokazi da se nešto trenutno događa s rotacijom jezgre Zemlje i znanstvenici veruju da je geomagnetska zamjena polova već započela.

NASA je objavila da se magnetni Sjeverni pol pomiče prema Sibiru brzinom od 64 kilometra godišnje, što je nevjerovatna brzina u odnosu na onu za koju se vjeruje da se nekad događala.

NASA je također priznala da je otkrila velike pukotine u magnetosferi naše planeta, četiri puta šire od promjera same Zemlje, a ustanovili su i da se heliosfera Sunca u posljednjih 10 godina smanjila za šokantnih 25 posto.
NASA je objavila da njeni stručnjaci rade na nekoj vrsti solarnog štita, ali da su, otkad je taj rad počeo, u blizini Sunca primjećeni brojni neidentificirani objekti. Najčešće se čuju upozorenja da se Nibiru bliži, što izaziva kataklizmu na Zemlji.

Prema drugoj alarmantnoj tvrdnji u tom dokumentu, postoje nastojanja, da se genetskim inženjeringom stvori nova “ljudska” rasa koja će imati elemente robota, to jest kiborga a činjenica je da se takva rasa odavno već stvara u laboratorijima a tu je i “žig zvijeri” koji će od čovječanstva pokušati stvoriti kiborgizirane ljude. No, isto tako postoji tvrdnja da, od javnosti skriveni, stanvnici planeta Nibru planiraju posjetiti Zemlju. E sad ti tajnoviti stanovnici i svojevrsna najvava njihova dolaska sukladna je objavi dolaska Antikrista i njegove legije na Zemlju. Također u Biblijskoj knjizi Otkrivenje najavljeni su potresi i druge katstrofe koje će opustošiti planet, ali i “zvijezda” koja će planet zatrovati. I treći anđeo zatrubi, i pade s neba velika zvijezda, koja je gorjela kao baklja, i pade na trećinu rijeka i na izvore voda (Otk. 8.10.).

Planet Nibru je kako govore, goruće crvene boje pa je li to sve povezano, nije još uvijek jasno. Ali činjenica je da se o planetu Nibru mnogo govori, da ljudi diljem svijeta fotografiraju tkz. drugo Sunce te da postoje dokazi kako je ovaj planet namjerno zataškan od očiju javnosti. Također je činjenica da je Zemlja proteklih godinu dana izložena neobjašnjivo velikom broju potresa i aktivaciji vulkana, dok čudnovate rupe u zemlji koje gutraju sve pred sobom niću po cijelom planetu. Ako je dolazak Nibiru stvaran, vrhunac katastrofe, odnosno Zemljine zamjene polova, tek se očekuje.

>>>VELIKA OBMANA: ‘Kako znate da je zemlja okrugla? Živimo u kupoli od leda i stakla! Čeka se potpuna apokalipsa, rijetki će preživjeti!’

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.