screenshot/youtube

Nekadašnji kanadski ministar obrane tvrdi: Izvanzemaljci se slobodno kreću među nama

Autor: A. R.

"Izvanzemaljci prihvaćaju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Primjerice, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima."

Kanadski ministar obrane Paul Hellyer, koji je tu funkciju obavljao tijekom šezdesetih godina prošlog stoljeća, istupio je u javnost i te iznio svoje tvrdnje o izvanzemaljcima, odnosno pojasnio koliko su dugo među nama.

U intervjuu s novinarkom Sopho Ševarnazde koja radi za Russia Today, Hellyer je rekao da izvanzemaljci već tisućama godina posjećuju zemlju, a mi ih znamo za osamdesetak. Većina njih izgledaju kao ljudi do te mjere da bi teško bilo tko na ulici primijetio ikakvu razliku.

Također je rekao da neki od njih surađuju s vladama pojedinih država, a za većinu tehnoloških ostvarenja možemo biti zahvalni upravo njima. Potvrdio je da su u većini dobronamjerni, a samo za neke vrste izvanzemaljaca namjere nisu poznate.

“Izvanzemaljci prihvaćaju da je ovo naša planeta i da mi imamo pravo upravljati njome kako mi to želimo, međutim zabrinuti su zbog načina kako se odnosimo prema Zemlji. Primjerice, time što je zagađujemo i što toliko ulažemo u vojnu tehnologiju umjesto da hranimo siromašne i brinemo o bolesnima. Dapače, više puta su nas upozorili da se počnemo mijenjati i voljni su nam pritome pomoći, ali samo ako smo s time suglasni, ako to sami zatražimo”, rekao je, između ostalog, Hellyer.

Autor:A. R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.