Screenshot

DRUŽBA BILDERBERG U PANICI: Euroskeptici im pomrsili planove! Pozvani predstavnici medija da riješe ‘neposlušan’ narod

Autor: Zrinka. K.

Hrvatska, bar za sad, dok se Kolinda ne vrati, nije još u planu za Bilderberg, koji je, moglo bi se reći, viši operativni stožer Trilaterale, a čiji je Kolinda član, ima za sad bolji posao, ali to ne znači da se i drugi ne guraju.

Ovih dana u Kopenhagenu održava se tajnoviti Bilderberg susret s oko 120 uzvanika, moćnika cijeloga svijeta. Mnoge od njih oblio je hladan znoj, jer Bilderbergovci već više od 60 godina rade na osnivanju jedne svjetske vlade. Sada je njihov rad ugrožen, od Rusije koja je nepopustljiva po pitanju Ukrajine do Bruxellesa koji je također u neprijateljskom raspoloženju. Infowars doznaje kako će centralna tema biti TTIP, odnosno transaltlanski sporazum između EU i SAD-a a koji će Europsko tržište u potpunosti prepustiti američkom tržištu i tako zatrovati narod, te će pojačati moć globalista na uštrb malog čovjeka. Uvođenjem TTIP-a plan je bio stvoriti jedno svjetsko tržište, i jednu svjetsku valutu, no ovim izborima sve se promijenilo. Jer su u Europarlament ušli ekstremni euroskeptici koji to zasigurno neće podržati. No, tu je i Putin koji s druge strane stvara svoj svijet s Kinom i državama BRIC-a. Najviše, Bilderbergovce boli Francuska i buđenje naroda u Francuskoj što im nikako ne ide na ruku.

Talijanske novine Gloriane, pak javljaju, odnosno obavještavaju svoju naciju (za razliku od mnogih koji to ne čine) o izabranim osobama koje će od 29. svibnja do 1. lipnja zastupati boje Italije za okruglim stolom Bilderberg internacionale u hotelu Marriot u Kopenhagenu. Za razliku od prošle godine kada je u Londonu bilo čak sedam talijanskih uzvanika, ovaj put pozvano ih je samo četiri; ponovno Mario Monti, za kojeg se mislilo da je već otpisan, predstavnik Telecoma Italia, Franco Bernabe, koji je bio i lani, te dvoje novih iz te slavne družine; ravnateljica Rai News 24, Monica Maggioni i predsjednik Fiata, John Elkann. O čemu će se raspravljati iza zatvorenih vrata? Sudeći po onome što se dešava u svijetu, teme neće nedostajati. U prvom redu Bidergovci će smišljati kako oslabiti Putinovu moć, odnos Rusije i Kine i naravno, kako se nositi s novima valom antieuropejaca koji su zahvatili srce Europe kao što su anti Euro Grillo, Francuskinja Marie le Pen, i Englez, Nigel Faraga. Nakon sastanka će ti vrijedni poklisari moćnih vladara iz sjene rastrčati po svijetu lobirajući na sve moguće načine i svaki u svojoj mreži sve dok ne ispune do zadnjega smjernice koje su im zadane tih dana i noći.

Ako, ne daj Bože, nakon toga i frknu nečije neposlušne glave iz neprijateljskog tabora, kakve to veze ima s Bilderbergom? Pa to je bilo samo prijateljsko ćaskanje uz čašicu dobro odstajalog “Rotschilda” u mračnim vinskim podrumima. Mogli bi se pitati što će tu jedan Mario Monti koji je u Italiji završio s poslom – stvorio velike dugove Italiji, ali ostvario Svjetskoj banci velike profite, nešto kao naš Linić, uveo stroge fiskalne zakone i bacio Italiju na koljena – jedino ako njegov posao još nije završen ili pak predstavnici medija i telekomunikacija – ono što predstoji je vjerojatno gruba manipulacija vijestima, pokušaj cenzure interneta i stavljanja svoje šape na informacije. Upravo internet je mjesto na kojemu brzo kolaju informacije a koje se ne mogu samo tako kontrolirati. Na to nitko nije računao, stoga je potrebna strožija kontrola informacija i ljudi.

Da bi sve zacrtano, bilo i ostvareno to netko mora i platiti, zato je tu predstavnik Fiata tj. krupnog kapitala (pa o njihovim interesima se tu i radi, zar ne?) – Fiat je oduvijek bio centar financiranja masonerije ali i radikalnih ljevičarskih pokreta.  Hrvatska, bar za sad dok se Kolinda ne vrati, nije još u planu za Bilderberg, koji je, moglo bi se reći, viši operativni stožer Trilaterale, ima za sad bolji posao, ali to ne znači da se i drugi ne guraju. Koliko je hotel Marriot nekim našim crvenim kapitalistima primamljivo mjesto govori i činjenica da je baš tamo prije koji tjedan dana naš potrčko “crnog venecijanskog plemstva” Tedeschi slavio ženin rođendan.Trebao je tamo biti i naš premijer, ali ga je nekako poplava izbacila, kao udavljenog mačića, iz igre za prijestolje. Tedeschija, vlasnika Cedevite i nekih čokoladica, koji je odmah nakon rata došao u Zgreb, bez prebijene pare s dobrim bjelosvjetskim preporukama, za sada nitko nije pozvao na zasjedanje Biderberga ali, zato se pozvao sam i upisao u knjigu slavnih gostiju, pored svih onih koji će biti tamo. I to je nešto, zar ne?

<<<<<‘Hrane se pozlaćenim ljudskim fetusima’: Potvrđeno mjesto ovogodišnjeg sastanka elite koja vlada svijetom

Autor:Zrinka. K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.