Ilustracija/Screenshot

Macronova svjetska vojska od deset nacija ispunjava jezivo biblijsko proročanstvo?

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Francuski predsjednik i globalist Emmanuel Macron inicirao je 2018. stvaranje “svjetske vojske” od deset nacija.

Ministri obrane Francuske, Velike Britanije, Njemačke, Italije, Španjolske, Nizozemske, Belgije, Portugala, Danske i Estonije potpisali su pismo namjere u Parizu, obećavajući da će razviti zajedničku stratešku kulturu, razmjenjivati analize i predvidjeti problematična mjesta koja bi mogla zahtijevati intervenciju te raditi na suradnji njihovih snaga za buduće operacije.

Korak k predvođenju svjetske vojske globalistički je manevar Emmanuela Macrona, bivšeg Rothschildova bankara i novog “zlatnog dečka” Europske unije.

Macron koji je sebe usporedio s Jupiterom, rimskim bogom, namjerava iskoristiti svoju novu svjetsku vojsku od deset nacija kako bi poradio na ovim ciljevima.

Otkrivenje 17:12 upozorava na protiv vojske od deset nacija koja se formira u posljednjim danima, objašnjavajući da snaga vojske daje “autoritet zvijeri”:

“Deset rogova što ih vidje deset je kraljeva; oni još ne primiše kraljevstva, ali će – samo za jedan sat – primiti vlast kao kraljevi zajedno sa Zvijeri.”

Bez obzira na to je li je Macron ta zvijer identificirana u Otkrivenju, on je čovjek koji je u Francuskoj doživio veću moć nego bilo koji političar još od šezdesetih – i najbrže.

Znaci ne mogu biti jasniji:

Čovjek koji je izabran sa 66,06% glasova i koji je preuzeo vlast na 69. rođendan Izraela počeo se nazivati “Jupiterom”, odajući priznanje najvišem poganskom bogu u rimskom i grčkom panteonu. Makron je napunio 40 godina, točno 40 dana nakon 77.777 dana otkako je Napoleon okrunjen za cara Francuske.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.