Foto: Unsplash

‘IZVANZEMALJCI NAM UBIJAJU STOKU’ Izluđeni farmeri iznijeli šokantnu teoriju: ‘Ovakav rez nije mogla napraviti pantera’

Autor: Zlatko Govedić

Neobjašnjiva uginuća životinja, koja često pokazuju neobične rane poput čistih rezova koji ukazuju na kiruršku preciznost, fenomen su koji se stalno iznova javlja tijekom godina.

Za mnoga od tih ubojstava, koja već neko vrijeme muče farmere u nekim od najudaljenijih dijelova Walesa (UK), krive su egzotične predatorske mačke poput leoparda koje lutaju britanskim selima, ali sada je jedan NLO entuzijast iznio sasvim drugačije teorija koja bi mogla bolje objasniti fenomen.

Helena Worth, koja sebe opisuje kao “znanstvenicu amaterku”, tvrdi da je izvanzemaljska intervencija kriva za neobjašnjive ozljede tipične za te smrti ovaca.


“Kod sakaćenja goveda i ovaca to su uvijek vrlo precizni tragovi posjekotina ili nešto što životinja ne bi mogla učiniti. Često nema otisaka stopala do životinje, tako da nema dokaza da su ljudi odgovorni pa je možda moglo doći odozgo”, kaže Worth.

Sigurno se ne može poreći da se nešto čudno događa. Farmeri u toj regiji desetljećima prijavljuju neobjašnjivu smrt ovaca, a postoje brojni dobro dokumentirani slučajevi.

Čini se da mnoge od tih smrti pokazuju dokaze kirurške preciznosti koja uopće nije u skladu s teorijom o divljim mačkama, zbog čega su mnogi farmeri veoma zbunjeni.

Iako objašnjenje Helene Worth vjerojatno zvuči besmislenim, ona barem ukazuje na neobičnu prirodu tih slučajeva.

Dakako, jesu li izvanzemaljski posjetitelji doista krivi ili ne, još je samo puko nagađanje.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.