Foto: Melissa Sloan

Ispovijest žene s 800 tetovaža: ‘Imam sedmero djece, ali zbog izgleda nitko me ne želi zaposliti’

Autor: Zlatko Govedić

“Žena sa stotinama tetovaža”, Melissa Sloan (45) iz Walesa (UK), priznala je da nije radila već dva desetljeća jer se poslodavcima nije svidio njezin izgled.

Tvrdi da ima nevjerojatan broj tetovaža po cijelom tijelu. Samo na licu ima ih najmanje 100, a sve skupa oko 800.

Njezin jedinstven izgled za posljedicu je imao dugotrajnu borbu za zaposlenje.

Bizarna smrt mlade djevojke: Gatara joj predvidjela da će umrijeti i dala kolač za sreću, uslijedio šok

“Prijavim se za posao, a oni me pogledaju i kažu ‘što je ovo’, kao da nisam ljudsko biće”, ispričala je za britanske medije.

Sloan kaže da bi voljela dobiti posao i dokazati se pred svim svojim mrziteljima, ali nije dobila priliku da radi ono što želi.
Želi biti pravnica

Iako su joj nudili poslove poput čišćenja WC-a, ona bi radije postala solicitorica za kazneno pravo jer je “uvijek bila u problemima s policijom”.

“Vjerujem da bih mogla raditi taj posao”, objasnila je novinarima.
Solicitor je jedna od dviju vrsta odvjetnika u britanskom pravnom sustavu. Izravno posluje sa strankom i ovlašten je u načelu obavljati sve odvjetničke poslove. U parnicama u kojima je potrebna posebna stručnost može angažirati profesionalnoga zastupnika (barrister). Redovito zvanje stječu kada ih u profesiju primi Pravna udruga (Law Society). Oni koji nisu završili pravni studij moraju prethodno položiti poseban ispit, a svi moraju završiti jednogodišnji program naobrazbe i vježbeničku praksu.

Zabranili joj ulaz

Majka također želi proširiti svoju obitelj još jednom. Ona i njezin partner Luke već imaju sedmero djece, ali žele dodati još jednog člana.

“Ponovno pokušavam zatrudnjeti. Rekla sam to medicinskoj sestri neki dan i šokirala se, oči su joj ispale”, tvrdi Sloan.

Međutim, mogla bi naići na veće poteškoće u dobivanju nove tetovaže nego u dobivanju još jednog djeteta.

Melissa tvrdi da su mnogi studiji za tetoviranje odbili raditi nove tetovaže na njoj jer ih već ima previše.

“Zabranjen mi je ulaz u studije za tetoviranje jer mi je lice prekriveno tetovažama”, dodala je i objasnila da tetovira tijelo kako bi prekrila “emocionalne ožiljke” koje ima jer ju je zlostavljao polubrat.

Jelo koje malo tko ima petlje pojesti: Ljudi su od njega čak i umirali, a uopće nije otrovno

Kako bi izbjegla zabranu u studijima za tetoviranje, počela je sama raditi nove dizajne.

“Imam vlastitu opremu te ju izvlačim kada god poželim. Noću, ako mi se radi tetovaža, jednostavno ću je napraviti”, zaključuje Sloan.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.