Pixabay

IPAK NISMO SAMI? FBI objavio dokumente o drugim vrstama

Autor: Dnevno.hr

Vječno pitanje koje znanstvenici nastoje odgonetnuti odnosi se na pitanje je li naša populacija sama u svemiru il ne. Danas je potraga za vanzemaljcima i vanzemaljskim letjelicama otišla toliko daleko da bi se dobio odgovor na pitanje.

SAD je zemlja koja među svima na planeti najviše vjeruje u nova otkrića. Američka političarka Hillary Clinton rekla je da će otkriti sve korake i pronaći dokumente kako bi se riješio slučaj NLO.

John Podesta je bio desna ruka predsjednika Baracka Obame i načelnik stožera pod administracijom Clintona, a nedavno je objavio da je jedan od njegovih najvećih žaljenja za 2014. bio njegov neuspjeh da “osigura otkrivanje NLO dosjea”.

Unatoč pokušajima Amerikanaca da dođu do novih saznanja oni i dalje nemaju nikakvu informacije koje su vezane za fenomen NLO. Ipak neki tvrde da se dokazi nisu objavljivali zbog vlade koja strahuje od proširivanja teme na međunarodne elite i moćne korporacije. Mnoge vlade širom svijeta samo su predstavila dokumente kojima su samo pokazali interes za NLO.

Međutim, FBI, NSA i CIA su ukinuli tajnost nekih svojih najtajanstvenijih podataka o NLO-u i životu vanzemaljaca u svemiru. Deklasificirani su dokumenti upućeni vojnim vlastima, određenim znanstvenicima i određenom broju javnih zvaničnika.

Deklasificirani dokument detaljno opisuje NLO i vanzemaljce, ali mnoge pojave i dalje ostaju misterija. Je li moguće da s nama suživot vode neke druge rase koje možda i nisu fizičke?

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.