HITLEROV TJELOHRANITELJ OTKRIVA: Nacistički vođa naredio mi je da ubijem Nikolu Teslu!

Autor: Dnevno

Otto Skorzeny, pukovnik SS jedinica, zapovjednik njemačkih komandosa u Drugom svjetskom ratu, na smrtnoj se postelji povjerio nesuđenom zetu, Eriku Bremanu te otkrio kako je on kriv zato što je Nikola Tesla mrtav, javlja Bild. Breman je sve to otkrio u razgovoru za jedan američki radio 2006. godine.

“Ja sam ubio Nikolu Teslu po osobnom naređenju Adolfa Hitlera koji je procijenio da bi saveznici mogli da iskoriste njegova otkrića i dobiju rat”, tvrdio je.

Skorzeny je bio tjelohranitelj Adolfa Hitlera kojeg je ovaj, kako tvrdi, poslao da ubije Teslu. On je tako 1943. godine podmornicom prebačen do obala New Yorka od kud je dalje pošao prema hotelu u kome je Tesla živio. Tu uzima jastuk i guši Teslu, a potom iz sefa uzima sve vrijedne dokumente.

U tom zločinu pomogao mu je Teslin pomoćnik, George Scherf koji je također bio špijun kojeg je Hitler poslao kako bi Teslu držao na oku.

Skorzeny se na kraju predao u svibnju 1945. godine, a tada je tvrdio kako je osobno organizirao prebacivanje Hitlera iz Berlina “na sigurno”, a da su Rusi na kraju našli spaljene ostatke Hitlerovog dvojnika. Suđeno mu je, ali je 1948. navodno pobjegao, krio se 18 mjeseci u Njemačkoj te se naposljetku dokopao Španjolske. Tamo je, tvrdi jedna priča, umro od posljedica raka, a po drugoj je poginuo u prometnoj nesreći.

Erik Breman pak tvrdi da je umro 1999. godine, a svih je tih godina radio u tajnoj službi SAD-a, s drugim članovima SS-a.

Crkva u Srbiji sagrađena ‘na Vražjem kamenu’: Mještani kažu da je ukleta, ali pomaže nerotkinjama!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.