Mellisa Braham / St Helens

(FOTO) Žena usred bijela dana u parku fotografirala humanoidnog izvanzemaljca veličine lakta?

Autor: Zlatko Govedić

Engleskinja Mellisa Braham kaže da je prošloga tjedna bila u šetnji sa svojim psom kada je ugledala nešto veoma čudno između ulaza u park “Victoria” i sada srušenog zdravstvenog centra na Cowley Hill Laneu u gradu St Helens (Merseyside, Engleska, UK).

Fotografija je napravljena novim pametnim telefonom u punoj rezoluciji, 12 MP, kamera postavljena na potpuno automatsko, bez zooma. Snimila ju je u petak, 26. veljače, u 16.05 sati. Vrijeme je bilo vedro.

“Tijekom poslijepodneva snimila sam nekoliko kratkih video isječaka i fotografija u različitim rezolucijama. Navečer sam ih prebacila na računalo kako bih ih pregledala. Na jednoj sam uočila nešto što izgleda kao sićušna figura humanoidnog oblika koja hoda. Ne kažem da je objekt sićušno biće koje diše i živi, ​​ali gledajući uvećanja predmeta može se jasno vidjeti da ono sliči na dvonožno biće koje ima glavu, oči, tijelo i ruke. Jasno se vide noge, šake i stopala. Vidi se i njegova sjena. Ne izgleda kao vjeverica, štakor, ptica ili bilo koja druga vrsta životinje koju sam ikada prije vidjela. Definitivno je objekt veoma čudnog izgleda… Poslat ću fotografiju stručnjacima pa neka oni odluče o čemu je riječ”, navodi Braham.

Može li ovo biti dokaz nekakvog neobičnog stvorenja, optička iluzija ili je sve naprosto zezancija?

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.