Screenshot

(FOTO) Na fotografiji svadbenog plesa ukazao se jezivi duh – ženska glava i torzo

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Jedna od nikada riješenih misterija svakako je snimka duha koji se “ukazao” na vjenčanju engleskoga para Nigela i Helen Davis, 31. svibnja 2018. u matičnom uredu u Gloucesteru.

Gost vjenčanja, 12-godišnji Jordan Martin, snimio je cijeli niz fotografija na svadbi te je isprva smatrao da “nisu ništa posebno”.

No kada ih je ponovno pregledao, užasnuo se kada je na fotografiji svadbenog plesa Nigela i Helen uočio jezivu žensku glavu i torzo kako lebde nekoliko centimetara nad tlom u blizini DJ kabine.

Jordan je rekao: “Duha sam uočio tek nekoliko dana poslije dok sam gledao slike na računalu. Kada sam to vidio, bio sam jako iznenađen i nisam mogao vjerovati što vidim. Mislim da je to doista čudno jer stvarno izgleda kao da je na slici duh”.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.