Ilustracija: Pixabay

(FOTO) KAKAV SMISAO ZA HUMOR! Bakica koja je umrla od raka imala je ideju kako ostati u kontaktu s obitelji nakon smrti

Autor: Zlatko Govedić

Kao sastavni dio horor filmova, paranormalnih istraživanja i spiritističkih seansi, ploča Ouija obično se upotrebljava tako da sudionici stave prst na ploču koja se zatim pomiče između ispisanih slova i riječi kako bi sricala poruku “s one strane groba”.

Dok ih mnogi odbacuju kao nadnaravnu glupost ili običnu igru, drugi su i dalje uvjereni da su “portali u zagrobni život”. Štoviše, upozoravaju ljude da ih ne rabe u strahu kako ne bi prizvali nešto “neprirodno i opasno”.

U ovom konkretnom slučaju, međutim, duhovita bakica Jodie iz grada Breckenridgea (Teksas, SAD) koja je umrla od raka u 81. godini života, odlučila je našaliti se na ručun tih “zloglasnih” ploča.

Prije nego što je umrla, ostavila je upute za dijeljenje Ouija ploča sudionicima njezina sprovoda s porukom koja je glasila “ostanimo u kontaktu!”

“Bilo je presmiješno i svi su pomislili, naravno, to je tako tipično za Jodie. Bila je urnebesna. Imala je sjajan smisao za humor i veliko srce. Voljela je svoju obitelj i jednostavno se brinula o ljudima oko sebe. Bila je sjajna žena”, rekla je njezina unuka Gracie Perryman.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.