Screenshot/Youtube

(FOTO) JEZIVO! Pored nacističkog kovčega Rusi pronašli ‘izvanzemaljske lubanje’!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U Republici Adigeji, koja se nalazi na Kavkazu te je u sastavu Ruske Federacije, tijekom arheoloških iskopavanja 2017. godine pronađen je kovčeg s amblemom Trećega Reicha.

Pored kovčega su se nalazili ostaci nepoznatih bića. Riječ je o lubanjama bez čeljusti, čeonih kostiju i potiljaka.

Ostatke je u pećini pronašao tim znanstvenika Vladimira Melikova još 2015. godine, ali je otkriće postalo zanimljivo kada se utvrdilo da se na kovčegu nalazi znak “Ahnenerbe”.

Reč je o nacističkom institutu koji je osnovao Heinrich Himmler 1935. godine kako bi pronašao dokaz da je arijska rasa nekada vladala cijelim svijetom.




Institut se ubrzo počeo baviti istraživanjem paranormalnog i okultnog  stoga su teoretičari urota zaključili kako su lubanje dokaz da su nacisti bili u kontaktu s izvanzemaljcima.

Međutim, ruski arheolozi tvrde da ostaci nemaju nikakve veze s izvanzemaljcima te da je najvjerojatnije riječ o lubanjama ovnova koje su voda i riječno kamenje u velikoj mjeri deformirali te izbacili na obalu.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.