Foto: Unsplash

(FOTO) Jeziva snimka nadzorne kamere: Usred noći dvije čupave žene došle u šumu i počele jesti raspadnutu lešinu jelena

Autor: Zlatko Govedić

Medicinska sestra i ljubiteljica prirode u Kanadi tvrdi da je nadzornom kamerom koju je postavila blizu svoje kuće snimila “dvije vještice koje ritualno jedu lešinu jelena”.

“Ovo nas je izbezumilo, to nije nešto što se viđa svaki dan”, kaže Corinea Stanhope (36) iz Powell Rivera (Britanska Kolumbija, Kanada).

Pošto je naišla na leš jelena u vrtu na svom imanju, Stanhope je rekla da je postavila kameru da nadzire sve životinje koje bi se mogle zainteresirati za mrtvog jelena.


“Moj djed i ja postavili smo nadzornu kameru kako bismo vidjeli hoćemo li snimiti životinje, i snimili smo risa, što je bilo prilično ludo”, rekla je i dodala da se njezin 76-godišnji djed Bob užasnuo kada je pregledao snimku i ugledao dvije oskudno odjevene žene kako žvaču lešinu usred noći.

Stanhope je primijetila da su se žene pojavile oko 10 minuta nakon zalaska Sunca. Bile su raščupane, kao da nose perike.

“Na fotografijama se zapravo ne može razlučiti, no čini se da je kopito prinijela ravno do usta. Ne znam je li ga ljubila, mirisala ili jela, ali muka mi je od diranja tako raspadnute lešine… zbog količine bakterija koja je morala biti tamo”.

Stanhope je istaknula da je bila prestravljena jer se incident dogodio samo dvije minute hoda od njezine kuće te da se bojala za sigurnost svojih konja.
Medicinska sestra se nada da je incident jednostavno bila šala ili da su sudionici bili “na nečem jakom”. Odlučila je ne kontaktirati policiju nakon što je njezin djed primijetio da se nije dogodilo ništa protuzakonito.

Društveni mediji eksplodirali su nakon što je Stanhope objavila fotografije na internetu. Neki su tvrdili da je riječ o šali, a drugi su nagađali da je na djelu sotonistički obred ili da su žene sa snimke nadnaravna bića iz lokalnog folklora.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.