fbpx
Ilustracija: Pixabay

(FOTO) INTERNET GORI: Na službenom pečatu američkog obavještajnog ureda pojavio se neočekivani detalj! Odmah krenule razne teorije

Autor: Zlatko Govedić

Iako su američki obavještajni dužnosnici nedavno pokazali veću otvorenost u pogledu svojih napora da istraže NLO-e, nitko nije očekivao da će službeni američki obavještajni ured uključiti sliku letećeg tanjura u svoj službeni pečat.

Neočekivani dodatak pojavio se u službenom pečatu za National Intelligence Manager-Aviation (NIM-A), poziciju koju trenutačno obnaša general-bojnik američkog zrakoplovstva Daniel L. Simpson koji djeluje u Uredu nacionalnog direktora obavještajnih službi ( ODNI).

Pečat, koji prikazuje četiri različite vrste zrakoplova kao dio svog logotipa, također prikazuje peti dodatak u obliku stereotipnog letećeg tanjura na donjoj lijevoj strani slike.


Iako ured nije izravno komentirao ovu promjenu, ona nije posve iznenađujuća i čini se da potvrđuje svoju predanost istraživanju svih mogućih prijetnji iz zraka.

Prema izjavi o misiji na web stranici, ured ima za cilj “identificirati, analizirati i integrirati obavještajne podatke o prijetnjama i ranjivostima u zračnoj domeni”.

Kao što ovo ažuriranje logotipa pokazuje, neidentificirani zračni fenomeni (NZF, eng. UAP) u velikoj su mjeri dio tih ciljeva.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.