Ilustracija / Wikimedia Commons

(FOTO) EVO IH OPET! Legendarni rock gitarist, ujedno i doktor astrofizike, iz zrakoplova snimio tajanstvene krugove u žitu!

Autor: Zlatko Govedić

Brian May (74), legendarni gitarist rock grupe “Queen”, koji inače ima i doktorirat iz astrofizike, nedavno je uočio nešto čudno na polju u Velikoj Britaniji. Danas se krugovi u žitu više smatraju umjetničkim djelima nego dokazima o izvanzemaljskim posjetiteljima, no ovaj fenomen i dalje uspijeva izazvati zanimanje kad god se pojavi novi dizajn.

May je nedavno pokrenuo raspravu na Instagramu pošto je uspio napraviti fotografiju intrigantne formacije na polju blizu Marlborougha u Engleskoj.

Uzorak je prilično zamršen, ima osmerokutni vanjski okvir i unutrašnjost u obliku pile.

“Jeste li primijetili nešto neobično u ovom engleskom selu? Nikada prije nisam uočio krugove u žitu. Stoga sam vjerojatno uvijek bio pomalo skeptičan prema njima. No jučer, leteći natrag iz našeg prostora za probe za produkciju, ugledao sam ovo”, napisao je May.

Screenshot/Instagram

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.