Čudovište duljine oko tri metra, ‘uhvaćeno’ kamerom kako pliva u kineskom jezeru

Autor: Sanja Plješa

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima se vidi neobično biće, duljine oko tri metra, koje pliva u kineskom jezeru.

Video isječak traje 25 sekundi, a objavio ga je časopis Dahe News na društvenim mrežama i mjestu gdje se dijele videozapisi “Douyin”.

Na videu se vidi sjena nečeg prilično velikog što se kreće ispod površine vode jezera u gradu Luoyang u provinciji Henan.

Prema nekim izvješćima, misteriozno biće vidjelo je nekoliko ljudi.

No, je li to doista “čudovište” ili postoji znanstveno objašnjenje?

Neki korisnici interneta navode kako bi to biće moglo biti krokodil ili vodena zmija, dok su drugi naveli da bi to mogla biti optička iluzija koju je stvorila skupina manjih riba.




U Kini je proteklog tjedna bilo niz objava o čudovištima – samo proteklog tjedna ljudi na jugozapadu zemlje pretraživali su objave na Internetu nakon što su tvrdili da su čuli zvukove “zmaja”.

Na kraju je “krivac” bila ptica poznata pod nazivom “žutonoga prepelica”.

SVI JU KORISTE! Ova je društvena mreža lovište na kojem su špijuni najaktivniji! Jedan je postao ovisan o njoj zbog načina na koji je dolazio do informacija!




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.