Crvena svjetla na brdu u Lici, Screenshot/Twitter

Crvena svjetla bljeskala po cijelom brdu u Lici i šokirala vozača: ‘Prođeš tunel i više ih nema’

Autor: Zlatko Govedić

Novinar i urednik Bojan Radošević u petak je na Twitteru objavio snimku crvenih svjetala koja su se u noći pojavila na brdu u blizini tunela Brinje na sjeveru Ličko-senjske županije.

” Vozimo sinoć na A1 prema ZG, ovo je prije tunela Brinje, praktički cijelo brdo blinka. Prođeš tunel i nema ih više”, napisao je Radošević.


Neidentificirane zračne pojave (NZP) predstavljaju fenomen u kojem svjedoci ili radari bilježe leteće objekte koji nisu mogli biti jasno identificirani kao poznati zrakoplovi, dronovi, baloni, ili bilo koja druga poznata zračna ili svemirska letjelica.

Takvi objekti obično izazivaju znatiželju i često ostaju misteriozni jer nije moguće sa sigurnošću odrediti njihovo podrijetlo ili svrhu.

Ljudi diljem svijeta na nebu uočili ‘Sveti gral’: Pogledajte čudesne snimke i slike
Ovaj primjer teško bi se mogao okarakterizirati kao neidentificirani leteći objekti (NLO), zbog čega je i uveden pojam NZP.

Na temelju videosnimke na Twitteru, teško je razlučiti o čemu je riječ.

Službenih objašnjenja zasad nema.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.