Foto: TikTok

Čovjek iskopao rupu u vrtu i naletio na betonsku kutiju: Otvorio ju je i istog trenutka zažalio

Autor: H.B.

TikToker Tony Huismand malo je vrtlario po svom dvorištu, a onda je naišao na nešto što je u potpunosti šokiralo. “Kopao sam po vrtu i pronašao tajanstvenu kutiju”, napisao je Tony u opisu videa. Počeo je kopati i otkrio betonski spremnik u zemlji.

U videu možete čuti Tonyja kako govori: “Danas sam nešto vrtlario u svom dvorištu i otkrio sam nekakvu ludu, tajnu betonsku kutiju u zemlji. Pronašao sam dršku nakon što sam neko vrijeme kopao, a onda sam nakon još malo kopanja otkrio drugu ručku. Nastavio sam sve dok ga nisam očistio do te mjere da sam ga mogao pokušati podići”, pojašnjava.


@tonyhuismanlp Found a secret box in the ground #cool #metaldetecting #comedy ♬ Dreamy – Elijah Lee

Nije ni znao da ju ima

No, kad je otvorio kutiju, shvatio je da je naišao na nešto što nije očekivao, bila je to septička jama koja je očito bila u upotrebi. Njegova reakcija na miris nije bila nimalo ugodna i odmah mu je postalo zlo.

Tony i njegova obitelj nisu ni znali da su na septičkom sustavu, iako su živjeli u toj kući šest godina, a vodoinstalater mu je pojasnio da njegova kuća nije spojena na kanalizaciju, već da cijevi vode u septičku. Kako je Tony zaključio, ne zna se kada je posljednji put ta septička jama bila očišćena, a miris koji je doživio bio je užasan.

Hrvatu u tri ujutro uletjela u sobu, i dalje ne vjeruje: Javili se i drugi sa sličnim iskustvom

Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.