Ilustracija

Bizarna tvrdnja ‘zapalila internet’: Vještice su proklele Mjesec! Osjeti se energetski pomak

Autor: Zlatko Govedić

Platformom za dijeljenje videozapisa TikTok krajem srpnja počela se širiti bizarna tvrdnja da su vještice bacile urok na Mjesec.

Naime, nekoliko vještica na platformi, okupljene u neformalnoj zajednici “WitchTok” ima dojam da je netko od njih prokleo Mjesec.

Ta nevjerojatna tvrdnja dovela je do velike zabrinutosti među modernim vješticama jer Mjesec u njihovu svjetonazoru ima važno značenje i simboliku Boginje Majke.

Ostaje nejasno na temelju čega su korisnici TikToka došli do takvog zaključka.

Reakcija je čak opisana kao oblik masovne histerije na društvenim medijima.

“S ovim velikim energetskim pomakom u energiji, sljedbenici vještičarstva, kao i svi oni koji su duhovno usklađeni mogu osjetiti promjenu u energiji jer su bogovi kojima se obraćamo jako ljuti. Ne možemo čarati. Nitko ne osjeća energiju pa smo svi pomalo tjeskobni”, napisala je Jules Marie, jedna od vještica na platformi.

“Iskreno, to je veoma intenzivno za vještice koje su pogođene promjenama energije te su ranjive”, dodala je.

Zasad ostaje nejasno kako vještice misle riješiti novonastali problem.

PROROČANSTVO STARCA, SVJEDOČITE! Dolazi gnjev Božji! ‘Vidim grad u sivilu i bijedi, u kolonama će iz njega bježati!’

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.