fbpx
Screenshot/TikTok

(AUDIO) ‘UPOMOĆ, VIDJELA SAM CHUPACABRU!’ Žena šokirala policajce koji su odmah izašli na teren: ‘Čini se da je bila pijana’

Autor: Zlatko Govedić

Bizaran incident dogodio se 1. veljače oko 21.45 kada je žena nazvala 911 i prijavila da je vidjela Chupacabru ispred svog stana u gradu Jerome Township (okrug Midland, Michigan, SAD).

Stvarna snimka središnje dispečerske službe okruga Midland u to vrijeme u međuvremenu je objavljena na internetu.

“Ona prijavljuje životinju vani. Ona vjeruje da bi to mogla biti Chupacabra”, čuje se kako govori dispečer.


“Koja životinja?”, pita časnik.

“Chupacabra, gospodine, opisala ju je”, odgovara dispečer i dodaje: “Inače, u zadnje vrijeme postoji veliki broj takvih viđenja na tom području”.

U ovom slučaju, međutim, po dolasku u ženinu kuću, policajci su brzo mogli utvrditi da u prostorijama nema takvog stvorenja te da je žena koja ih je pozvala najvjerojatnije bila pijana.

“Čini mi se da je iskreno vjerovala da je to stvorenje bilo tamo”, rekao je šerif Myron Greene.

Inače, Chupacabra (španj. Chupacabras) je zvijer koja navodno živi u Portoriku i Meksiku. Naziv dolazi od španjolske riječi koja u slobodnom prijevodu znači “kozosis”, jer se vjeruje da on siše krv iz stoke.
Do sada ga se okrivljavalo za užasna ubojstva brojnih pasa, mačaka, pa i velikih životinja poput krava i konja, čija su unakažena tijela pronađena bez kapi krvi i nekih organa.

Prema opisu osoba koji su ga vidjeli imao je okruglu glavu, tamnosivo lice, izdužene crne oči, finu njušku i mala usta. Međutim, najuočljivija je bila njegova pigmentacija: poput kameleona mijenjao je boje od grimizne do smeđe i žute.

Međutim, to nije bila njegova najčudnija osobina. Mnogi su očevici, nakon malo dužeg gledanja u chupacabrasa, osjetili jaku glavobolju i mučninu te ga nisu mogli slijediti. Ne postoji niti jedna znanosti poznata životinja koja bi sličila ovome stvorenju, što potiče očevice na izmišljanja različitog identiteta; od izvanzemaljca do grotesknog proizvoda genetskog inženjeringa koji je uspio pobjeći iz laboratorija.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.