Ilustracija: Pixabay

Anonimac kaže da je došao iz budućnosti kako bi nas upozorio na napad izvanzemaljaca: Prikupio je više od milijardu pregleda!

Autor: Zlatko Govedić

Anonimni korisnik TikToka koji tvrdi da je iz budućnosti već je prikupio više od milijardu pregleda. Tijekom godina čuli smo za nekoliko samozvanih “putnika kroz vrijeme”. Taj je trend postao popularan početkom 2000-ih kada je muškarac imenom John Titor počeo često posjećivati internetske forume tvrdeći da je vojnik iz 2036. koji se vratio u prošlost da upozori čovječanstvo.

Iako je Titor kasnije razotkriven kao varalica, u godinama nakon toga pojavili su se i drugi navodni putnici kroz vrijeme koji su iznosili slične tvrdnje o budućim nesrećama.

Jedan od najpoznatijih trenutnih primjera za to je korisnik na TikToku pod imenom @aesthetictimewarper koji kaže da je došao iz 2714. godine kako bi, očekivano, upozorio ljude na budućnost.

Jedno od njegovih predviđanja postalo je naročito popularno nekoliko posljednjih dana jer se tiče nečega za što tvrdi da će se dogoditi već sljedeće godine.

Zemlju će, tvrdi on, napasti neprijateljski nastrojeni izvanzemaljci (poznati kao “Nozic”) koji će svoj dolazak prikriti kao kišu meteora (iz nekog razloga).

“Bit će jako velika kiša meteora koja će trajati dva tjedna, vidjet će se na sjevernoj hemisferi, sadržavajući poruku Nozica. Jedan od meteora činit će se drukčijim od svih ostalih. To je zato što je to brod koji slijeće na Zemlju i počinje pripreme za prvi rat Nozica”, navodi @aesthetictimewarper.

Međutim, kada pogledate neka od drugihn njegovih predviđanja, brzo shvatite koliko je malo vjerojatno da će se sve što on kaže doista dogoditi.




Prema jednom od njegovih drugih predviđanja, na primjer, tri će tinejdžera sljedećeg mjeseca otvoriti portal u drugi svemir koristeći se jajetom tiranosaura.

Također tvrdi da će Atlantida biti pronađena iduće godine te da će ju nastanjivati ribe nalik ljudima.

Ma koliko bilo jasno da je riječ o “veseljaku”, među onih milijardu ljudi koji su pogledali njegov video, sigurno ima i onih koji mu potpuno vjeruju.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.