Jeff Nuccetelli, Screenshot/Youtube

Američki vojni pilot opisao NLO incident: ‘Svi su vrištali, objekt se kretao naglo i nelogično’

Autor: Zlatko Govedić

Incident nad američkom vojnom zrakoplovnom bazom Vandenberg u Kaliforniji 2003. godine, prvi je put detaljno opisan u srpnju tijekom saslušanja u američkom Kongresu.

Objekt je opisan kao ogroman crveni svjetleći kvadrat veličine nogometnog igrališta.

Govoreći za podcast Merged, bivši vojni policajac Jeff Nuccetelli prošloga se tjedna prisjetio vlastitog iskustva u tom incidentu.

“Bio sam spreman uskočiti u auto, a onda se sve naglo dogodilo”, prisjetio se i nastavio:

Ovo će Hrvatska poslati u svemir

“Kolege su počeli vrištati preko radija: ‘Dolazi pravo prema nama. Ide pravo prema nama. Sada je ovdje’. Bilo ih je teško razumjeti jer su vrištali i bili prestravljeni”.
Objekt je vidjelo barem šest policijskih patrola Zračnih snaga SAD-a.

“Ti su momci obučeni za posao. Oni su tamo postavljeni s razlogom. Sve znaju, non-stop. Znaju kako izgledaju zrakoplovi. Znaju kako izgledaju ribarski brodovi…

Nisam imao osjećaj da su pretjerivali jer je već bilo NLO-a”, ispričao je bivši vojni policajac.
Nakon dolaska na mjesto događaja, Nuccetelli je proveo intervjue s onima koji su vidjeli objekt.

“Razgovarao sam sa svima. Glavna stvar koju su opisali bilo je da je taj objekt došao naglo, kretao se čudno i nelogično. Postajao je veći i svjetliji kako je dolazio.

Zatim je došao velikom brzinom i odletio ravno prema kontrolnoj točki ulaza. Zaustavio se. Svi su ga gledali. I onda je samo odletio”, ispričao je Nuccetelli.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.