fbpx
Ilustracija

Američki ratni zrakoplovac tvrdi da je svjedočio NLO-u i ‘ljudima sjenkama’ dok je čuvao nuklearne bombe

Autor: Zlatko Govedić

Adrian Reister, bivši tehničar za nuklearno oružje USAF-a (američkog ratnog zrakoplovstva), progovorio je o svojim iskustvima. Bio je stacioniran u zračnoj bazi Whiteman (Missouri, SAD) između 2003. i 2007. gdje je imao zadatak čuvati, premještati i održavati zalihe nuklearnog oružja.

Međutim, kao i mnogi od onih koji su bili stacionirani u takvim objektima, on je izvijestio o brojnim čudnim viđenjima i iskustvima tijekom svog boravka koje, čak ni do danas, nije mogao objasniti.

U jednom je slučaju Reister naišao na čudan objekt koji je lebdio iznad obližnjih stabala.


“Primijetio sam svjetlo ili kuglu kako lebdi duž vrha drveća. Mislio sam da je to samo zvijezda, ali dok sam nastavio nadzirati područje, svjetlo/sfera je probijala iznad krošnji drveća i visjela ondje neko vrijeme. Možda je to bio satelit, pomislio sam, ali onda je malo odskočio na nebu, a zatim otišao ulijevo (sjeverno). Zatim se okrenuo za 90 stupnjeva ravno prema gore i nestao”, ispričao je za Liberation Times.

Još je čudnije bilo ono što je doživio tijekom ljeta 2006. godine. Dok je radio u noćnoj smjeni, prisjetio se da je čuo korake nekoga tko kao da hoda bez cipela.

“Vidio sam ono što zapravo ne mogu opisati kao crnu masu u obliku osobe koja stoji na dva metra od mene. Nije to bila nečija sjena, nego nešto što je bilo malo mutno i nije reflektiralo svjetlost”, tvrdi Reister.

Do danas nema objašnjenja ni za jedan od fenomena s kojima se susreo. No tko zna, možda je samo imao bujnu maštu. A možda i laže.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.