Screenshot/Youtube

Američki kongresnik zatražio istragu: ‘Jesu li hipersonički objekti nad našim morem izvanzemaljci, Rusi ili Kinezi!?’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Član američkog Odbora za državnu sigurnost Mark Walker zatražio je da američka mornarica rasvijetli prijavljene susrete s neobičnim objektima na moru, koji se kreću u potpunoj suprotnosti sa zakonima fizike.

Walker traži i da se utvrdi predstavljaju li ti objekti opasnost za nacionalnu sigurnost SAD-a. Opsesija NLO-ima dobila je konkurenciju pojavom “neidentificiranih supersoničnih objekata na moru”.

Izvjštaji kapetana američke mornarice koji su vidjeli čudne objekte koji prkose zakonima fizike i kreću se hipersoničnom brzinom, i to bez vidljivih motora, potakli su američke dužnosnike da zatraže pojašnjenje.

Član odbora za sigurnost Mark Walker napisao je pismo ministru mornarice Richardu Spenceru, tražeći od njega da dodatno rasvijetli je li riječ o naprednoj ruskoj ili kineskoj tehnologiji, ili pak nešto drugo.

“Zabrinuti smo zbog toga, moramo da znamo sa čim se susreće naša mornarica”, izjavio je Walker za Fox.

Inače, prije dvije godine, američka Vlada konačno je priznala da je svojevremeno pokrenula Napredni program za identifikaciju NLO-a, koji je, navodno, ukinut.

Međutim, Pentagon je potvrdio da ta služba i dalje rutinski istražuje NLO-e, naglašavajući da “neidentificirano” — ne podrazumijeva automatski — izvanzemaljce.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.