Dusko Marusic/PIXSELL

VELIKI USPJEH HRVATSKE TVRTKE! Mlinar otvorio caffe u Pakistanu

Autor: dnevno.hr

Dosad najveći Mlinar Caffe u svijetu, na površini od preko 300 m2 i na pet etaža, u petak je otvoren u gradu Lahoreu, u Pakistanu. Riječ je o drugom po veličini pakistanskom gradu s preko devet milijuna stanovnika, a novi Mlinar Caffe rezultat je franšizne suradnje s lokalnim partnerom, piše Poslovni.hr.

Do kraja godine u planu je u Pakistanu otvoriti još tri Mlinarove delikatesne pekarske prodavaonice, a do kraja 2023. tamo će funkcionirati maloprodajni lanac u koji planiraju uvesti ukupno 22 Mlinarove prodavaonice. Inače, Mlinar je prva hrvatska, ali i regionalna prehrambena industrija koja je ostvarila izvoz u Pakistan.

U kontinuiranom razvoju novih proizvoda i usluga, Mlinarovi stručnjaci pažljivo osluškuju potrebe potrošača i neprestano prate svjetske trendove te su u mogućnosti proizvodni asortiman prilagoditi potrebama poslovnih partnera i specifičnostima njihovih tržišta i kultura.

Mlinar danas ima preko 230 vlastitih maloprodajnih prodajnih mjesta u četiri europske zemlje, a veleprodajno plasira na dodatnih 19 svjetskih tržišta.

Franšize su do sad plasirane u osam svjetskih zemalja na tri kontinenta.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.