Pixabay

TRAŽITE POSAO, ALI NE USPIJEVATE PRONAĆI NIŠTA? Mi imamo ponudu koja bi vas mogla zanimati

Autor: Posao.hr/PROMO

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja, zapošljava na 5 pozicija u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Projektant ekspert (m/ž), mlađi ispitivač (m/ž), nadzorni inženjer za geodeziju (m/ž) tek su nekoliko radnih mjesta na koja se možete prijaviti. Provjerite sve radne pozicije na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Brodosplit d.d., jedno od najvećih hrvatskih brodogradilišta iz Splita koje proizvodi vojna i civilna plovila, ima 15 otvorenih radnih mjesta. Traže se arhitekt (m/ž), mornar (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), a preostale radne pozicije potražite na linku.  Prijave se zaprimaju do 26.04.

Bipa d.o.o., maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 650 djelatnika i preko 100 prodavaonica, trenutno zapošljava na 5 pozicija u Zagrebu i u gradovima diljem Jadrana. Traže se senior voditelj asortimana (m/ž), voditelj prodavaonice (m/ž) i brojni drugi djelatnici.  Koji? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Museum of Senses d.o.o. u Splitu zapošljava Sales Managera (B2B) (m/ž) i Museum Coordinatora (m/ž). Riječ je o modernom muzeju sa snažnim planovima za unaprijeđenje, koji će inspirirati i impresionirati, kako domaće posjetitelje, tako i brojne strane posjetitelje u turističkoj sezoni. Prijave traju do 23.04., pa nemojte propustiti ove odlične prilike.

AD Plastik d.d., multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju, a trenutno zapošljava na 9 pozicija u Zagrebu i Solinu. Traže se administrator i programer baze podataka (m/ž), referent planiranja i otpreme (m/ž), B2B-EDI ekspert (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Riječ je o poslodavcu koji u svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji i Mađarskoj zapošljava više od 2900 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Želite li se pridružiti ovom dinamičnom timu? Aplicirajte na željeni natječaj.




Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za doktora dentalne medicine (m/ž). Ako imate visoku stručnu spremu (magistar ste struke), 3 godine radnog iskustva i položen stručni ispit, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite.

Tepih centar, tvrtka je koja 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, a za svoj tim traži računovođu (m/ž) u Zagrebu na Žitnjaku. Koji vas zadaci očekuju na ovoj poziciji? Svakako knjigovodstveno-računovodstveni poslovi, vođenje knjige URA i IRA, blagajničko knjigovodstvo, obračun PDV-a. Ako imate četverogodišnje iskustvo, ne oklijevajte s prijavom.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku.




Hoteli Novi d.o.o. zapošljavaju voditelja nabave (m/ž) za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Ako imate minimalno SSS, 3 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poznajete ugostiteljske artikle (prehrana i neprehrana) i njihove dobavljače te poznajete osnove tehničke struke i krase vas organizacijske sposobnosti, prijavite se.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Autor:Posao.hr/PROMO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.