TAP PORTUGAL najavio svoj povratak u glavni grad Hrvatske

Autor: S.P./Dnevno

Portugalska nacionalna aviokompanija najavljuje svoj povratak u glavni grad Hrvatske!

TAP Portugal najavio je svoje nove linije za ljetni red letenja iduće godine, između nekoliko odredišta našao se i Zagreb.

Kompanija je već redovno prometovala na liniji Lisabon – Zagreb, no ista je prekinuta u ožujku 2016. godine.

Letovi na liniji Lisabon – Zagreb najavljeni su od početka ljetnog reda letenja, 28. ožujka 2021. godine, a prometovati će tri puta tjedno, svake srijede, petka i nedjelje. Karte su već u prodaji na mrežnim stranicama aviokompanije, objavio je Croatian Aviation.

Polazak iz Lisabona planiran je za 8 sati ujutro, s dolaskom u Zagreb nakon svega dva sata leta. Na liniji su najavljeni zrakoplovi A319 i A320, kapaciteta 144 odnosno 174 sjedala.

Croatia Airlines prometuje sezonski na ovoj liniji, no ove godine zbog utjecaja pandemije linija nije bila u prometu. TAP Portugal prvi je avioprijevoznik koji je najavio jednu novu liniju prema zagrebačkoj zračnoj luci za ljetni red letenja sljedeće godine.

British Airways otkazao liniju na relaciji London-Zagreb i u listopadu




Autor:S.P./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.