PEVEX NEĆE RADITI NA BLAGDAN SVIH SVETIH: Uprava donijela odluku da će svi prodajni centri biti zatvoreni!

Autor: Ines Brežnjak

Trgovački lanac PEVEX donio je odluku o ovotjednom radnom vremenu prodajnih centara, njih 26 diljem Hrvatske. Naime, na blagdan Svih svetih 01.studenog 2020. godine, prema odluci Uprave, svi će prodajni centri biti zatvoreni.

“Želimo u ova izazovna vremena pružiti predah svim našim vrijednim zaposlenicima da posjete počivališta svojih najmilijih preminulih. Iako smo uveli neradnu nedjelju u polovicu naših prodajnih centara, a rad praznikom i nedjeljom plaćamo 50 posto više nego običnim radnim danom, za ovu prigodu svi uzimamo slobodan dan”, kazali su iz Pevexa.

PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac, posluje u svim krajevima Hrvatske te se sa svoja 26 prodajna centra nameće kao lider u segmentu izgradnje, opremanja te uređenja doma i vrta.

U PEVEXOVIM prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50 tisuća raznih artikala zahvaljujući brojnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.

Nakon otvaranja novog prodajnog centra u Vinkovcima u rujnu, preseljenja poslovanja sa stare lokacije u novi prodajni centar u Slavonskom Brodu u listopadu, PEVEX čeka još ove godine otvaranje novog prodajnog centra u Makarskoj. Preseljenje njegovog poslovanja iz starog centra očekuje se u studenom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.