OVAKO VAS TRGOVAČKI LANCI VARAJU SVAKI DAN! Sramota: Nećete vjerovati što rade

Autor: dnevno.hr

Jedan se Dubrovčanin obratio javnosti kako bi prenio svoju zabrinutost oko cijena koje se zaokružuju na lipu, točnije 99 ili 98 lipa, a kako kaže, više se ne proizvode kovanice od jedne ili dvije lipe koje bi se kupcima trebale vratiti, za njega je to svojevrsni apsurd i krađa na koju nitko ne reagira.

“Kontaktirao sam sve trgovačke lance, dakle zašto se ne vraća lipa ili dvije. Naravno, odgovorili su mi da tih kovanica nema u optjecaju! E, tu smo. Dakle, ako ih nema u optjecaju, zašto se rade cijene na lipu. Zašto se ne rade na pet lipa? Rekli su mi da ostavim broj mobitela pa da će javiti što mogu učiniti, ali nema potrebe za tim. Rekao sam im da ću na licu mjesta vidjeti je li se što promijenilo”, rekao je čitatelj Dubrovačkog dnevnika. Dodaje da je stvar pokušao prijaviti inspekciji. Objasnio im je da “tu mora postojati višak u kasi”, ali i naglasio “kako ga je inspekcija počela vozati”.  “Tu je očito netko nedodirljiv. To je, ustvari, krađa. To znači da je netko ukrao naš novac. Želim da se u javnosti pokrene ta priča, ne dam da me omalovažavaju. Dakle, ako se ugostiteljima gleda dlaka u jajetu, zašto se ovdje žmiri? Tu mora postojati višak u blagajni”, rekao je ovaj Dubrovčanin.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.