Photo: Borna Filic/PIXSELL

OSLADILA MU SE HRVATSKA! Srpski kralj šećera bacio oko na Jadran

Autor: dnevno.hr

Orijentacija Kostićeve kompanije je ulaganje u braunfild investicije, oživljavanje starih objekata uz revitalizaciju građevinskog zemljišta

Područje hotelijerstva najmlađa je grana u MK Group-i, srpskog poduzetnika i predsjednika spomenute grupacije Miodraga Kostića koji se novim poslovnim potezom odlučio na zaokret dosadašnjih ulaganja. Naime, poznati ‘kraj šećera’ odlučio je investirati u gradnju gradskih hotela po Hrvatskoj, Crna Gori i Sloveniji.

”Proteklih deset godina uložili smo 200 milijuna eura u izgradnju hotela u Srbiji i regiji. Naša ulaganja se na prvi pogled možda nisu vidjela, a možda je sada iskočilo s otvaranjem hotela Sheraton u Novom Sadu”, kaže Kostić, podsjećajući da je MK Group u posljednje dvije godine otvorio dva Kempinski hotela, jedan u Hrvatskoj, a drugi u Sloveniji.

Umjesto ulaganja u zdravstveni turizam i toplice, Kostić se radije orijentirao na ponudu hotela od 150 do 200 soba. ”Prvenstveno nas zanimaju ulaganje u braunfild investicije, oživljavanje starih objekata uz revitalizaciju građevinskog zemljišta”, pojašnjava Kostić, piše Poslovni dnevnik, uvjeren u liderstvo svoje kompanije, ne samo u Srbiji već i na području čitave regije.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.