Goran Stanzl/PIXSELL

U rano jutro počela ‘borba’ za povlaštene kredite!

Autor: dnevno.hr

Pred zgradom APN-a zainteresirani su se počeli okupljati ranom zorom

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) u ponedjeljak od 7,30 sati  započela je zaprimati zahtjeve za subvencioniranje stambenih kredita, koje su u ime svojih klijenata donijeli dostavljači pojedinih banaka. Za spomenutu namjenu u ovogodišnjem državnom proračunu osigurano 17,5 milijuna kuna, piše Večernji List.

Podsjetimo, na stranicama Agencije dostupan je obrazac za predaju zahtjeva za kredite, koji se dostavlja odabranoj kreditnoj instituciji. Prema oglasu Agencije zahtjevi zaprimljeni od dana početka subvencioniranja kredita razmatrat će se prema vremenu zaprimanja potpunih zahtjeva u Agenciju, a odobravat će se do utroška planiranih sredstava, a zahtjevi zaprimljeni prije početka subvencioniranje neće se razmatrati.

Subvencionirane kredite odobravat će deset banaka uz kamatu od 3,04 posto do 3,75 posto.

>>>>Kreće bitka za subvenciju stambenih kredita: Provjerite zadovoljavate li sve uvjete…

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.