Pixabay/ Ilustracija

NOVI TRGOVAČKI CENTAR U VUKOVARU: Vrijedan 35 milijuna kuna, 50 novih radnih mjesta

Autor: Hina

Trgovački lanac Pevec najavio je u srijedu da kreće u izgradnju novog prodajnog centra u Vukovaru, investiciju koja se u prvoj fazi izgradnje procjenjuje na 35 milijuna kuna, a centar bi trebao biti otvoren u zadnjem tromjesečju ove godine i u njemu će biti otvoreno 50 novih radnih mjesta.

Investicija je u prvoj fazi izgradnje prodajnog centra vrijedna 35 milijuna kuna, izvođači će biti odabrani do kraja veljače, a otvorenje prodajnog centra predviđeno je u zadnjem kvartalu 2019. godine, navodi se u priopćenju.

Iz Peveca izražavaju zadovoljstvo što su lokacijsku dozvolu za svoj centar u Vukovaru dobili u vrijeme obilježavanja dva važna datuma za Hrvatsku i Vukovar, Međunarodnog priznanja Hrvatske i Dana mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, kao i što godinu započinju tim velikim i važnim projektom.

“Kao prvi hrvatski trgovački lanac ponosni smo na ulaganje u grad Vukovar, heroj i žrtvu Domovinskog rata. Osim širenja naših prodajnih centara i time dostupnosti naših proizvoda još većem broju kupaca, Vukovarcima će biti osigurano 50 dodatnih radnih mjesta sa sigurnim primanjima”, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević, koji se nada da će to ulaganje i nova radna mjesta dodatno poduprijeti Vukovarce da ostanu živjeti u svom gradu.

Novi prodajni prostor Peveca u Vukovaru prostirat će se na površini od gotovo 5.000 četvornih metara, od čega je 1.000 četvornih metara skladišni prostor. Na prvom katu dodatno će se urediti uredski prostor koji će koristiti tvrtka Pevec, Pevec logistika i potencijalni drugi najmoprimci.

U drugoj fazi izgradnje planiraju se dodatni poslovni prostori te proširenje prodajnog centra Pevec u retail park s drugim trgovcima i brendovima.

Osim novog prodajnog centra u Vukovaru, Pevec u 2019. planira započeti gradnju novih centara u Vinkovcima i Splitu, ističu iz tog trgovačkog lanca.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.