Screenshot

Na Online tržnici Grada Zagreba od sada su dostupni i proizvodi OPG-a iz Banovine: Evo kako ih možete pronaći

Autor: Hina/Andrej Jelušić

Na Online tržnici Grada Zagreba dostupni su proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz potresom pogođenog područja Banovine.

“Pozivamo sve građane da podrže male proizvođače iz Banovine, kao što konstanto podržavaju zagrebačke proizvođače u sklopu aplikacije Online tržnice grada Zagreba”, poručili su iz zagrebačke Gradske uprave.

Istaknuli su da platforma Online tržnice grada Zagreba, koja je nastala u travnju ove godine, ima 60 tisuća posjeta mjesečno te da povezuje proizvođače i kupce promičući lokalna obiteljska gospodarstava koji otežano rade uslijed epidemije koronavirusa.

OPG-ovi s područja Banovine uvršteni su u aplikaciju kao još jedan oblik pomoći potresom pogođenom području, a svi proizvođači iz Banovine dobili su oznaku srce u kojem piše Banovina.

Autor:Hina/Andrej Jelušić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.