foto: ePodravina

Mala općina u Podravini prodaje kuće za jednu kunu!

Autor: Dnevno

Općina Legrad u Podravini raspisala je natječaj za prodaju nekretnina koje ima u svojem vlasništvu, a kuću je moguće kupiti za samo jednu kunu ako ispunite određen uvjete, piše Podravski.hr.

Za kunu tako možete kupiti kuću ili zemljište ako ste mlađi od 40 godina i imate najmanje srednju stručnu spremu, a barem jedan od supružnika ili životnih partnera mora imati stalna primanja. Također, morate biti stanovnik Legrada, a ukoliko niste, od vas se traži da prebivalište u toj općini prijavite u iduće tri godine.

“U sklopu mjera za poboljšanje demografske slike naše općine moguće je do nekretnina doći i po cijeni od jedne kune. No, to uključuje i neke uvjete, a najvažniji od svih je da ljudi koji kupe tu nekretninu u njoj planiraju živjeti i ostanu u našoj općini”, rekao je Ivan Sabolić, načelnik Općine Legrad.

Cijeli natječaj dostupan je na mrežnim stranicama Općine Legrad i vrijedi do kraj ovog mjeseca.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.