Photo: Igor Soban/PIXSELL

KREĆU BOLJI DANI ZA HRVATSKI TURIZAM: Otvaraju se zračni koridori, Britanci već za vikend stižu na Hvar

Autor:

Turistička sezona u Hrvatskoj konačno bi se trebala pokrenuti, a prvi vikend mjeseca srpnja i otvaranje zračnih koridora, pokazat će smjer ovogodišnje turističke sezone u gradu Hvaru.

Najavljenim avio letovima iz Velike Britanije, te marketinškom suradnjom sa britanskim turoperatorom očekuje se povećani dolazak stranih gostiju, kao i povećanje broja noćenja od trenutno 1000 noćenja dnevno.

U odnosu na rekordnu 2019. godinu, grad Hvar trenutno ostvaruje 14 posto prošlogodišnjih turističkih rezultata.

“Izrazito nam je zadovoljstvo da se u vremenu u kojem se nalazimo gosti koji borave na otoku i uživaju u ljepotama Hvara mogu osjećati potpuno sigurno, što grad Hvar čini privlačnom destinacijom za provesti ljetni odmor. Želimo pozvati sve goste koji su prijašnjih godina željeli posjetiti Hvara, da je sada pravo vrijeme za doživjeti komadić raja Hrvatske“, kazao je Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara.

I Hvar se kao i ostatak Hrvatske odlučio prilagoditi situaciji u kojoj se nalazimo, pa su cijene privatnog smještaja snižene u odnosu na prošlogodišnje. U hotelima pak se za istu cijenu nudi usluga više, čime dodatno žele privući turiste na najsunčaniji otok u Hrvatskoj.

ISTRAŽILI SMO CIJENE NA MORU: Smještaj nude ‘za siću’, u Hvaru daju uslugu više, a kava u Dubrovniku može se popiti za 10 KUNA!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.