Pixabay

KLM od veljače 2021. uvodi novi dodatni let Zagreb-Amsterdam

Autor: Sanja Plješa/Dnevno

Uz dosadašnji svakodnevni let na ruti Amsterdam – Zagreb – Amsterdam, KLM uvodi novi, dodatni let od 12. veljače 2021.

Ovaj let nastavit će se i u ljetnom redu letenja te će nadopunjavati postojeću ponudu KLM-a na ruti Amsterdam – Zagreb – Amsterdam, a odvijat će se zrakoplovom tipa Embraer ERJ-175.

Raspored novog leta bit će izuzetno pogodan za sve putnike koji putuju iz Zagreba i regije jer će zrakoplov “prenoćiti“ u Zagrebu.

Bilo da putuju do Amsterdama, ili koriste Amsterdam kao tranzitnu točku, svi putnici profitirat će ranim polaskom zrakoplova iz Zagreba te kasnim polaskom iz Amsterdama za Zagreb.

“Jako sam sretna što smo iz Zagreba pokrenuli još jedan dodatni let unatoč trenutnim okolnostima. To dokazuje povjerenje i povjerenje koje KLM ima na hrvatskom tržištu. Kao što znamo, cijela se zrakoplovna i turistička industrija ove godine suočava s neviđenim izazovima. Zbog ograničenja putovanja koja nameću mnoge zemlje, naš je trenutni raspored ograničen.  Međutim, od veljače sljedeće godine sretni smo što ćemo moći ponuditi dva dnevna leta za Amsterdam. Svo osoblje KLM-a, kako na zemlji, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti. Poduzeli smo nekoliko sanitarnih mjera u zrakoplovu i u zračnoj luci, kao i prilagodili našu politiku prodaje i povrata novca kako bismo osigurali nesmetana i sigurna putovanja. Nadam se da će ovaj novi, dodatni let između Zagreba i Amsterdama biti znak optimizma za budućnost, nudeći mogućnost posjeta svijetu, ponovnog okupljanja obitelji i prijatelja koji žive u inozemstvu, uspostavljanja novih poslova između Hrvatske i Nizozemske i dočekivanja novih stranih turista u zemlji”, rekla je Ildikó Kiss, voditeljica prodaje za Mađarsku, Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, sjevernu Makedoniju i Crnu Goru.
Izvršni direktor Zračne luke Zagreb Huseyin Bahadir Bedir je istkanuo kako bi “želio izraziti zadovoljstvo odlukom KLM Royal Dutch Airlinesa o uvođenju drugog dnevnog leta na liniji Amsterdam-Zagreb od veljače 2021.”

“Ova vijest je posebno značajna u okolnostima kada se suočavamo sa značajnim posljedicama koje je pandemija prouzročila u globalnom zračnom prometu. Ipak, optimistično gledamo u budućnost i čvrsto vjerujemo da će dodatni dnevni let na relaciji Amsterdam – Zagreb biti svijetli znak nove budućnosti”, naglasio je Bahadir Bedir. 
Autor:Sanja Plješa/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.