Twitter

Još jedno sjajno tromjesečje za PayPal: ‘Povećat ćemo vrijednost koju možemo ponuditi klijentima’

Autor: Hina

Platforma za online plaćanja PayPal u trećem je tromjesečju povećala dobit i prihode u usporedbi s istim razdobljem godine ranije, uz izrazitiji porast broja novih aktivnih računa, pokazalo je poslovno izvješće.

Dobit je u promatranom razdoblju uvećana za 24 posto, na 694 milijuna dolara.

Prihodi su poskočili 14 posto, na 3,7 milijardi dolara.

Plaćanja obavljena putem usluga PayPala porasla su za 24 posto i dosegnula 143 milijarde dolara, objavila je kompanija.

Platforma je u trećem tromjesečju 2018. godine povećala broj aktivnih računa za 9,1 milijun, na ukupno 254 milijuna, što predstavlja povećanje za 15 posto u odnosu na godinu ranije.

“PayPal je zabilježio još jedno sjajno tromjesečje. Novim partnerstvom s kartičarskom tvrtkom American Expressom i maloprodajnim divom Walmartom povećat ćemo vrijednost koju možemo ponuditi klijentima”, kazao je tvrtkin predsjednik i izvršni direktor Dan Schulman.

“Snažna bilanca i novčani tokovi omogućavaju nam da agresivno investiramo u inovacije i rast, čime stvaramo održivu i dugoročnu vrijednost našim dioničarima”, poručio je.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.