Jedan od najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca traži radnike

Autor: dnevno.hr

Provjerite zadovoljavate li uvjete za rad u ovom trgovačkom lancu.

Trgovački lanac Müller slovi za jednoga od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, stoga nerijetko mnogi priželjkuju posao baš u ovoj kompaniji. A da prilika za to postoji svjedoči oglas u kojem stoji da traže više trgovaca za poslovnice u Zagrebu i Rijeci.

Prednost pak imaju osobe koje su godinama uspješno radile u ovoj branši ili u srodnom području. Jednako tako, prilikom zapošljavanja bolje će proći i oni koji imaju siguran, profesionalan nastup te ih veseli rad s kupcima i pored toga obiluju timskim duhom, angažmanom i fleksibilnošću.

Onima koji ispunjavaju ove uvjete trgovački lanac nudi sigurnu poslovnu perspektivu te zanimljive mogućnosti, ukoliko se žele poslovno razvijati, a spominju dakako i plaću po učinku.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.