Logobox

Imaš dobar proizvod ili uslugu? Istakni se na pravi način

Autor: Dnevno

Saznajte više na internetskim stranicama marketinške agencije Logobox

Svi znamo koliko je danas važna reklama i kako nije dovoljno samo biti prisutan na tržištu. Brza izmjena proizvoda i dostupnost velikog broja artikala na tržištu ponekad nas stavlja u dilemu što odabrati kako bi najbolje prezentirali svoj proizvod ili uslugu. Odabir promotivnih artikala je itekako važan te ovisi o tome što i na koji način želite prezentirati. U svojoj ponudi imamo bogat asortiman display sustava za učinkovitu promociju koji će vam sigurno pomoći da se istaknete na tržištu kako vi želite.

Izdvajamo iz svoje ponude Roll-up nosač bannera koje je idealno koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom. Proizvedeni su od lagane aluminijske konstrukcije što ih čini jednostavnima za rukovanje i transport. Iznimno ih je lako postaviti, funkcionalni su i estetski privlačni, a jednostavan su način privlačenja pažnje vaše publike. Roll-up nosači bannera imaju mehanizam uvlačenja vizuala koji omogućava njihovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom nošenja, a dolaze s praktičnom transportnom torbom za lakše prenošenje.

Logobox

Counter tribune je model promotivnog stola za promociju proizvoda ili usluga. Izrađen je od kvalitetnih materijala s laganom aluminijskom konstrukcijom. Jednostavno se sastavlja i kao takav je odličan te povoljan način za promociju, a može služiti kao prodajni kiosk ili štand. Namijenjen je za interijere kao i eksterijere, te ima zaobljenu prednju stranu.

Logobox

Promotivni stol  još je jedan proizvod koji se često koristi u promotivne svrhe na različitim lokacijama, a ponajviše na sajmovima, konferencijama, u trgovačkim centrima i na sličnim događanjima. Može se koristiti kao prodajni kiosk, štand ili mobilan pult na izložbi i idealan je za promociju u gotovo svim prilikama. Karakterizira ga lagana montažna konstrukcija, a s unutarnje strane može sadržavati dodatnu policu za odlaganje promotivnih materijala.

Logobox

Odabir beach flaga ili zastave je elegantan način za isticanje brenda i jedan je od najpopularnijih proizvoda, pogotovo u ljetnim mjesecima. Zastava je izrađena od tekstila na koji se aplicira grafičko rješenje i dostupna je u 4 dimenzije i dva oblika. Idealna je za događanja na otvorenom kao što su parkovi, sajmovi, festivali i događanja na otvorenom. Velik izbor postolja omogućava vam da ih instalirate gdje god poželite, od ravnih kamenih do travnatih ili zemljanih površina.

Logobox

Sustavi za prezentaciju su brend full-service agencije Logobox čija je misao vodilja od samog početka, pomoći svojim klijentima da se istaknu ispred konkurencije. Njezina djelatnost obuhvaća širok spektar usluga kao što su tisak, web dizajn, grafički dizajn, digitalni i social media marketing. Svaki klijent novi je izazov tima, a njihove radove možete pregledati ovdje.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.