Pixabay

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Autor: Posao.hr/PROMO

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava auditora u odjelu hrane (m/ž) u Zagrebu i na području cijele Hrvatske. S više od 15 000 radnika, TÜV NORD GRUPA diljem svijeta prepoznata je kao jedan od najuspješnijih pružatelja usluga iz područja certifikacije sustava i tehničke inspekcije. Ako imate završenu visoku stručnu spremu, tj. diplomirani ste inženjer prehrambene tehnologije/biotehnologije, imate minimalno 5 godina radnog iskustva u proizvodnji prehrambenih proizvoda i krase vas organizacijske i komunikacijske vještine, prijavite se.

PLIVA Hrvatska d.o.o. ima šest raspisanih natječaja za grad Zagreb. Stručnjak za operativne poslove u farmakovigilanciji (m/ž), viši stručnjak za kvalifikaciju opreme u području sterilne proizvodnje (m/ž), vodeći IT administrator za VMware (m/ž), predstavljaju samo dio poslovne ponude. Želite li raditi u najpoznatijoj farmaceutskoj kompaniji? Kliknite na poslovnu ponudu i prijavite se za željeno radno mjesto.

Dubrovački zalasci sunca d.o.o. imaju raspisan natječaj za voditelja restorana (m/ž) u Dubrovniku. Sunset Beach Dubrovnik, jedno od najljepših odmarališta na jadranskoj obali, a smješteno je na samom jugu Hrvatske, nekoliko kilometara od dubrovačke stare gradske jezgre. Ako ste završili turističku i ugostiteljsku školu, imate godinu dana iskustva, komunikativni ste i poznajete hrvatska i internacionalna vina, možda ste baš vi idealni kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se klikom na link. Ukoliko vas zanimaju i brojni drugi natječaji ovog poslodavca, ne propustite provjeriti široku ponudu – od kuhara (m/ž) do barmena (m/ž). Bogata ponuda poslova je na linku.

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu i Puli. Traže se djelatnici za pozicije: Database Engineer (m/ž), WordPress Developer (m/ž), Software Tester (m/ž), Web Application developer (m/ž) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Alumil Zagreb d.o.o. traži računovođu (m/ž) za ured u Zagrebu. Ako odlično radite u Wordu i Excelu te u računovodstvenom programu, a imate godinu dana radnog iskustva i voljni ste poslovno putovati u Srbiju, BiH i Grčku, zasigurno ste baš vi idealni kandidat za ovu poziciju. Kliknite na brzu prijavu i prijavite se .

Pevec zapošljava direktora sektora za ekspanziju, izgradnju i održavanje (m/ž) u Zagrebu. Traži se magistar struke (poželjno građevinskog ili srodnog smjera) s petogodišnjim iskustvom, koji projektnu dokumentaciju i zakone iščitava s lakoćom. Provjerite sve detalje u oglasu i prijavite se na vrijeme.




Geze d.o.o. traži servisnog tehničara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ugradnja, popravak i održavanje automatskih vrata i sustava za odimljavanje, kao i akvizicija novih poslovnih suradnji i mogućnosti, sve vas to očekuje prijavite li se na ovaj natječaj. Više detalja provjerite na linku i na vrijeme se prijavite.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna hrvatska kompanija koja posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te BiH, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji, dodatno zapošljava za klijenta. Traži se djelatnik za poziciju: Talent acquisition recruiter (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako imate trogodišnje iskustvo u HR domeni, a prvostupnik ste fakulteta koji je mjerodavan za područje ljudskih resursa, prijavite se klikom na link.

Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na poziciji: Restaurant Manager (m/ž) u Punti Skali. Ukoliko imate najmanje petogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, pogotovo u hotelima s 4 ili 5 zvjezdica, a poznavatelji ste različitih sorti vina i sireva, odvažite se na novi poslovni izazov. Sve uvjete i način prijave provjerite na linku.




Adriatic.hr, turistička agencija sa sjedištem u Splitu i jedna od vodećih agencija u Hrvatskoj u području pružanja online booking usluga, trenutno proširuje svoj tim. Zapošljava grafičku dizajnericu (m/ž) za grafičko prilagođavanje poslovnih rješenja u promotivne svrhe. Idealni kandidat student je završnih godina fakulteta grafičkog dizajna ili zaposlenik s mogućnošću rada od 4 do 6 sati u prostorijama agencije u Splitu. Očekuje vas rad u dinamičnom i mladom timu, ne propustite klik na prijavu.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Autor:Posao.hr/PROMO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.