screenshoot/fb

Ako ste se pitali gdje su naše lubenice, evo ih u njemačkom trgovačkom lancu!

Autor: Dnevno

GoGreen, digitalna tržnica domaćih proizvoda, svakako je svoju svrhu potvrdila u ovo vrijeme korone kada su se kupci morali prebaciti na digitalne tržnice, te društvene mreže kako bi došli do domaćih proizvoda s tržnica na koje nismo mogli ići.

Sustav za okrupnjivanje domaćih proizvođača i njihovih proizvoda, projekt je koji je umalo propao, no čini se kako sada ima potencijal većeg rasta nego što je to možda bilo zamišljeno na početku.

Naime, Go green Tržnice su se na svom Facebook profilu pohvalili plasmanom hrvatskim lubenica u njemačkim trgovačkim lancima!

Anytime, vlasnik GoGreen tržnica, je logistički sustav namijenjen za skladištenje i dostavu proizvoda od domaćih proizvođača, koji gradi sustav umreženih skladišnih lokacija za skladištenje u uvjetima predviđenim za prehrambene proizvode čime se osigurava sabiranje proizvoda radi lakše distribucije, očito i van naše zemlje, pa su tako i sami proizvođači dobili jedan novi poticaj, koji bi ih usprskos trenutnoj krizi mogao biti svojevrsna slamka spasa.

I dok u online tržnici za hrvatsko tržište možemo kupiti lubenice po cijeni od 3,50 kn/kg, Njemci će ipak platiti nešto veću cijenu od otprilike 7,5 kn/kg. Zanimljivo lubenice koje imaju u ponudi, one bez koštica, platiti ćete duplo više točnije 6,50 kn/kg, a žutu lubenicu možete kupiti za 5,70 kn/kg. 

Što se samog online sustava tržnice tiče, kad smo vidjeli ovu objavu, bilo nam je zanimljivo provjeriti gdje se to i po kojoj cijeni prodaju hrvatske lubenice, pa smo malo provjerili kako sam sustav funkcionira.

Iako ima jako puno proizvoda, te ih je lako pronaći, malu zamjerku pronašli smo u chat prozorčiću koji se konstantno otvarao, a kad sami nešto želite potražiti, svakako smeta kad isti ne možete zatvoriti, jer se konstantno vraća. Uz to, u rubrikama na dnu stranice nema nikakvih podataka, pa za više podataka o samoj tržnici i načinu funkcioniranja očito će te morati posegnuti za telefonskim brojem ili chatom.

SMJESTA PROČITAJTE! Stižu prve lubenice: Ovo morate znati prije kupnje

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.