Pixabay/Ilustracija

Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu koja bi vas mogla zanimati!

Autor: Posao.hr/PROMO

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja – zapošljava na 4 pozicije u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Projektant ekspert u hidrotehnici (m/ž), mlađi suradnik za nadzor (m/ž), tek je nekoliko radnih mjesta na koja se možete prijaviti. Provjerite sve radne pozicije na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na dvije pozicije u Varaždinu i Novom Marofu. Potrebni djelatnici su specijalist za pravne poslove u poslovnoj mreži (m/ž) i djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Tražite izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju? Želite neprestano raditi na sebi i mogućnost profesionalno se usavršavati? Fina nudi sve te mogućnosti, stoga provjerite ponuđene natječaje na linku i aplicirajte do 7.5.

Tiskara Vjesnik zapošljava voditelja odjela prodaje (m/ž) u Zagrebu. Ako imate VSS-VŠS grafičke, ekonomske ili srodne struke, a krasi vas trogodišnje iskustvo, zasigurno ne trebate propustiti ovu poslovnu priliku i rad na neodređeno vrijeme. Sretno s prijavama.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava starijeg računovođu (m/ž) i mlađeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Očekuje vas siguran posao, uz stimulativna primanja, kao i brojne prilike za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom ozračju te brojni popusti za djelatnike. Provjerite natječaje na linku i aplicirajte do 25.05.

Welmax premium d.o.o. zapošljava operatera u call centru (m/ž) i menadžera prodaje (m/ž) u Zagrebu. Odaberete li prvu radnu poziciju, očekuje vas svakodnevna komunikacija s korisnicima i pozivanje na prezentaciju proizvoda te ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata. U slučaju da se odlučite za drugu radnu poziciju, očekuju vas zanimljiva primanja – 5000 kn kao fiksni dio plaće te atraktivni bonusi. Sve detalje oko uvjeta i prijave možete doznati klikom na link.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za koordinatora rada zubotehničkog laboratorija (m/ž). Ako imate završenu školu za dentalnog tehničara, 3 godine radnog iskustva, kao i iskustvo u pregovaranju s dobavljačima i partnerima, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite.  Mjesto rada je Zagreb.




Web Bite Media d.o.o., full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja u polju interneta i multimedije, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Html/Php developer (m/f) u Splitu. Očekuju vas posebne pogodnosti poput ugodnog i kolegijalnog tima, zanimljivi projekti za međunarodne klijente, fleksibilno radno vrijeme. Imate li dovoljno razloga za klik? Mislimo da zasigurno imate…Sretno s prijavama.

AA Euro Croatia, tvrtka specijalizirana za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija, trenutno traži asistenta u regrutaciji i selekciji (m/ž), za rad u Zagrebu. Ključni zadaci obuhvaćaju uredske administrativne poslove, vođenje baze podataka te sastavljanje internih i eksternih izvještaja. Ako imate VŠS/VSS društvenog ili humanističkog smjera te godinu dana iskustva, ne trebate gubiti vrijeme – prijavite se.

GE Global Operations zapošljava na poziciji: Senior Accounting Specialist (m/ž) u Karlovcu. Vaša glavna uloga na ovom radnom mjestu predstavlja pripremu poreznih izvješća (mjesečni PDV, statističke podneske, godišnje financijske izvještaje, porez na dobit i sl.), kao i potpuno ispunjavanje poreznih obveza i optimizaciju računovodstvenih aktivnosti. Više detalja provjerite u natječaju i pravovremeno se prijavite.




Tifon d.o.o. trenutno traži 3 prodavača/gastro prodavača (m/ž), za rad u mjestima: Zagreb (Jankomir) Ravna Gora, Draganić, Lošinj, Zadar Kraljevica i brojnim drugim gradovima. Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju prodaju naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, kao i sudjelovanje kod preuzimanja robe, kontrolu ispravnosti zaprimljene robe te skladištenje odnosno slaganje robe na police. Zainteresirani ste? Provjerite detalje na linku.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima.

Autor:Posao.hr/PROMO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.