Adrian McDonald je novi čelni čovjek Dell Technologiesa za Europu, Bliski istok i Afriku

Autor: Dnevno

Funkciju predsjednika Dell Technologies za EMEA Adrian McDonald će preuzeti 3. veljače, a upravljat će ključnim poslovnim procesima vezanim uz računala, servere, pohranu te servise diljem srednjoistočne Europe i Afrike. Na mjesto predsjednika dolazi temeljem tri desetljeća iskustva upravljanja poslovnim aktivnostima u IT industriji poslovnih središta poput Milana, Zuricha, Johannesburga, Stockholma, Copenhagena, Beča, Frankfurta i Londona. Fokus će mu biti na poticanju i usmjeravanju poslovanje prema uspjehu kroz tehnološke investicije koje su obilježje digitalnog doba.

„Nalazimo na prekretnici tehnološke inovativnosti koja donosi nove izazove, ali i uspjehe i upravo me to veseli. Vrijeme kontinuiranih promjena u kojem živimo pruža Dellu idealnu priliku za stvaranje novih vrijednosti za korisnike i partnere. Računala koja svakodnevno koristimo, u godinama koje su pred nama, postat će pametnija, naprednija i dostupnija te će u još većoj mjeri utjecati na svijet. Naši načini života i rada kakve poznajemo će se potpuno promijeniti, i naši su korisnici toga svjesni. Prednosti digitalne tehnologije naši korisnici ne upotrebljavaju samo u poslovanju, već u brojnim slučajevima pokreću cjelovitu poslovnu preobrazbu. Zato se radujem suradnji s njima i našim partnerima kako bi im tu istu preobrazbu omogućili.“, izjavio je Adrian McDonald povodom imenovanja.

Adrian Mac Donald
2016

Uz novu predsjedničku funkciju, McDonald će nastaviti obnašati trenutnu dužnost globalnog voditelja Mosaic Employee Resource Grupe unutar Della, zaduženu za promociju kulturnih vrijednosti i društvene tolerancije suvremenog doba.

Imenovanje novog EMEA predsjednika Dell Technologiesa pozdravila je i Filipa Petrović, regionalni marketing menadžer za Središnju i Istočnu Europu: „Drago mi je što EMEA uvela ovaj jednostavniji, izravan model te se radujem još uspješnijoj suradnji s kolegama iz drugih regija. Hrvatska, koja uspješno posluje u sklopu Središnje i Istočne Europe regije (CEE) prati ovaj model poslovanja već godinama, stoga, današnja najava novih strukturalnih promjena neće značajnije utjecati na naš način rada niti će zahtijevati organizacijsko restrukturiranje na lokacijama u Hrvatskoj.“

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.